Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kideriteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kideriteni egy sracrol hogy csak szorakozik?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Valszeg jelenteték, de hidd el jobb is..
tegnap 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Miért is jobb?
tegnap 13:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert ilyet ne mondj! Neked hogy esne ha téged egy használati tárgynak használnának és megkérdőjeleznék azt hogy te értékes vagy
tegnap 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

13. A kérdező, saját magát tekinti annak, hisz érzi/tudja, hogy a srác csak üríteni használja. Én ezért kértem, hogy írjon le 5 dolgot, hogy saját maga szerint miért értékes emberként/nőként egy férfi számára. De nem írt. Nem tud. És ez alapján a srác sem becsüli, mert nincs miért. 12 egy tucat nő.

De én sem vagyok "valaki". Van nálam erősebb, gazdagabb, nagyobb farkú, okosabb, ..., ezért "tudom, hogy hol a helyem.". És nem is csodálkozom, amikor lecserélnek. Sajna ez az élet! :(

tegnap 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. Lehet te reagálod túl, lehet nem.
tegnap 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

15ös milyen sejtelmes valaki..

Mintha az 5 éves unokaöcsémet hallottam volna

tegnap 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
16: Akkor az 5 éves unokaöcséd talpraesettebb mint te vagy úgy tűnik.
tegnap 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Inkább csak ő játszadozik még ilyennel ez a lehet igen lehet nem :D
tegnap 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

És a válasz mindig igen

"Sehogy. Lehet te reagálod túl, lehet nem"

Ezesetben meg nem

tegnap 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!