Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig nem kellettem a normális nőknek; mi lesz most hogy kirúgtak a melòbòl?

Figyelt kérdés

Iskola óta (17 éve) csak a szüleim temetésén és azokban a hetekben hiányoztam a munkahelyről. Sose vettem ki szabadságot, nem voltam beteg. A jelenlegi munkahelyemen 13 éve dolgoztam. Most munkanélküli lettem. És nem úgy nézz ki hogy gyorsan lesz másik.

Ha eddig 350 -400 e (túlóra függő volt) nettó keresettel is hajléktalannak véltek a nők. Mi lesz most hogy konkrétan egy Ft pénzem nem lesz? 🤔

tegnapelőtt 10:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért olyan nagyot nem tévedtem korban, de jó, akkor 36 éves. Nem muszáj visszamenned biztonsági őrnek, azt írtad van szakmád, képesítésed. Abban is dolgozhatsz. Vagy kereshetsz mást, amit érdekel. De az biztos, hogy ez a hozzáállás nem lesz szimpatikus nőknek és valószínűleg ezért nem találsz senkit. Egy nőnek az lesz a vonzó, ha egy férfi motivált, keményen dolgozik. És ez nem a pénzről szól, felőlem tanárként is dolgozhat keményen és motiváltan, akkor is tisztelni fogom. Hanem arról, hogy egy felnőtt embernek szerintem kell lennie annyi belső tartásnak, belső erőnek, hogy ne a minimumot nyújtsa. Mert ez a belső erő tesz vonzóvá egy férfit vagy nőt.
tegnapelőtt 11:58
 22/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem normális férfi minek vinnyog normális nők után? Nyavalgyó, vinnyogó, lusta, válogatós, saját magáért semmit nem tevő, motiválatlan, kisgyerek szinten levő pasi... és gondolom, neki sem számít a ducikás 43 éves kasszás Erzsi normális nőnek.
tegnapelőtt 12:03
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát valamiért nagyon meg vagyok lőve. A délelőtt elpusztult a kutyàm. Mikor mentem volna el vettem ésszre az udvaron.

☹️😭

Mi a fene lehet? Kirùgnak a munkából , meghal a idős kutyàm. Mi jöhet még?

tegnapelőtt 17:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy rád jár a rúd. Részvétem a kutyád miatt. De ezt a legjobb jóindulattal mondom, össze kell szedned magad és keményen dolgozni. Főleg ha nem számíthatsz sok emberre, akkor a földön fogsz maradni.
tegnapelőtt 17:15
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Elsőnek csak megfagytam. De mikor láttam ahogy viszik ki a testét. Szégyen vagy sem férfi férfként de sírtam. Pedig alapvetően macskás vagyok (van is kettő) de minden állat halála megvisel.

tegnapelőtt 17:53
 26/30 anonim ***** válasza:
Az enyém tavaly ment el,megviselt rendesen engem is:(
tegnapelőtt 18:11
 27/30 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek nincs diplomája és 360 ezret keres, úgyhogy biztos nem ez az oka annak, hogy nincs nőd (nekem van diplomám).
tegnapelőtt 20:41
 28/30 anonim ***** válasza:

Az első dolgod most az legyen hogy új munkahelyet keresel. Bármi jó ilyenkor, főleg ha nincs semmi megtakarításod. Mindenképpen jelentkezz be a munkaügyi hivatalba, 3 hónapnyi ellátás jár neked is. Nem sok, de max. a minimálbér összegét megkapod. Ha elhelyezkedsz 3 hónapon belül, akkor is kikérheted a fennmaradó összeg 80%-át. Feltéve mindezt persze, ha be voltál jelentve és tudod igazolni az eddigi munkaviszonyodat.

Nézzél gyári munkákat, a legtöbbhöz nem kell semmi extra végzettség, csak legyen két kezed, lássál, legyen meg a hallásod és járj be melózni. Szar az összes, ez tény, de valamelyik egészen jól fizet.

Ha más lehetőség nincs költözz el, Győr, Komárom-Esztergom megye tömve van különböző üzemekkel, 100%, hogy valahova felvesznek operátornak vagy hasonló pozícióba. 3 műszak nyilván, de lesz pénzed (több mint 350).

Amúgy ha az eddigi 13 évben legalább a fizetésed pár %-át félretetted volna és kamatoztatod, akár csak állampapírban már nem lennél szar helyzetben. Ha az elmúlt években a 350-ből csak 10%-ot félreteszel az is 400 ezer egy évben tartaléknak.

tegnap 06:31
 29/30 anonim ***** válasza:

Sajnáltatod magad.

Ez senkinek nem lesz szexi.

Egy ilyen elesett férfit nem tudnak vonzónak találni a nők.

Nem viselkedsz a korodnak megfelelően.

tegnap 07:35
 30/30 A kérdező kommentje:

Keresem az új munkát.

Nagyon megviselt a kutyám halála. Mikor reggel kimentem az udvarra és nincs ott. Akiben szorultak normális emberi érzések és vesztett el àlatot, az tudja miről beszélek.

tegnap 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!