Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy napi szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy napi szinten végigmér a tekintetével a psi akinek nem kellettem?

Figyelt kérdés
Illetve lehet kellettem volna, csak az elején elég visszautasító voltam és hülyén hoztam tudtára hogy tetszik...na mindegy nem érdeklem mint nő, tudom...pláne hogy úgy gondolja, tudja hogy nálam biztos helye van, nem utasítanám vissza, szóval nem kellek neki. DE azt sem hiszem h nem tetszem neki, pedig nem igazán van önbizalmam, és hűde szépnek sem tartom magam...minden nap végigmér a tekintetével, és nem nincs rajtam semmi ciki, vagy különc dolog, és kirívóan csúnya sem vagyok...
2016. jan. 27. 21:29
 1/4 A kérdező kommentje:

*pasi

na ezt jól elírtam...bocsánat! :)

2016. jan. 27. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, ha egyszer tetszel neki! Ha nem közeledik, az a korábbi elutasító viselkedésed miatt lehet.

Azt meg, hogy biztos a helye nálad blabla, Te kombináltad bele.

Ha akarod őt, nyiss feléje. Hajrá.

2016. febr. 2. 16:05
 3/4 anonim válasza:
nem a nőnek kell kezdeményezni hanem a férfinek. Aki ennyire nem tudja mit tegyen attól tartsad távol magad .
2016. febr. 11. 08:05
 4/4 A kérdező kommentje:
ő beszélte a haverjával mellettem h tudja h biztos helyen van...egyértelmű volt h rólam van szó...bár nem értem ennyire biztosra h vehette...
2016. febr. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!