Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig nem kellettem a normális nőknek; mi lesz most hogy kirúgtak a melòbòl?

Figyelt kérdés

Iskola óta (17 éve) csak a szüleim temetésén és azokban a hetekben hiányoztam a munkahelyről. Sose vettem ki szabadságot, nem voltam beteg. A jelenlegi munkahelyemen 13 éve dolgoztam. Most munkanélküli lettem. És nem úgy nézz ki hogy gyorsan lesz másik.

Ha eddig 350 -400 e (túlóra függő volt) nettó keresettel is hajléktalannak véltek a nők. Mi lesz most hogy konkrétan egy Ft pénzem nem lesz? 🤔

tegnapelőtt 10:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mégis mi a bajod a metróval? A leggyorsabb tömegközlekedés Pesten. Az átszállás is tök normális, én 2-szer szállok át és így is 40 perc alatt vagyok ott. Mondjuk én az alapján választottam munkahelyet, hogy szakmailag a legnagyobb fejlődést nyújtsa és a karrieremet előre vigye, meg jól fizessen, nem a hely alapján.

Sajnos az a helyzet, hogy nincs releváns végzettséged, és még olyannak, akinek van, is nehéz a pesti munkapiac jelenleg. Hacsak nem tart el valaki, vagy nincsenek évekre elegendő tartalékaid, akkor nem lehetsz ennyire válogatós.

tegnapelőtt 11:13
 12/30 anonim ***** válasza:
Metróval én sem értem, mi a gond, mondjuk én olyan helyen szállok fel, ahol még van hely a kedvenc helyemen 99%-ban, és végállomáson szállok le, tehát visszafele is a kedvenc helyemen utazok. Mondjuk ilyen középtájt ahol már sokan vannak, lehet én sem szívesen szállnék fel, hogy aztán ácsorognom kelljen a tömeg közepén. De így kb 25 percet utazok vele, kényelmesen ülve, onnan pár perc séta a munkahely aztán. Amúgy én is maximum egy átszállást vállalnék, de így is lehet simán munkahelyeket találni, mondjuk én ennyire nem szoktam válogatni, hogy ezt meg azt semmiképp ne kelljen csinálni munka közben, inkább azt szoktam nézni, milyen a hangulat, mennyire szigorúak (pl én olyan helyre nem megyek, ahol nem lehet nálam mobil, nem nézhetek rá bármikor, vagy fix időben lehet csak kivenni a szünetet, az óvodából kinőttem). Az, hogy mit kell csinálni munkavégzés alatt, szinte majdnem mindegy.
tegnapelőtt 11:19
 13/30 A kérdező kommentje:

11

A metró láttán a hideg kiràz. Olyan mintha félnék tőle. Mint gyerekként egy bànya tònàl volt nyaralók. És jártak ott traktorok. A kerékpáromat eldöntöttem az út szélén és elbùjtam a traktoros elől. Féltem a hangjàtòl.

A négy éves szakmunkásom van, érettségi és 3 db pár hónapos OKJ képzés (köztük a vagyonőr amivel dolgoztam)

Nagyon rosszul is kozelkedem. Eltevedos voltam gyerekként és bennem maradt. Tudom ott a telefon GPS - ,térkép. Már megoldanàm ha ismeretlen helyen járok. De akkor se szívesen jarkalnek a lakàstòl messzire.

tegnapelőtt 11:20
 14/30 anonim ***** válasza:
53%
Ezeket az irracionális félelmeket egy felnőtt embernek le kell tudnia győzni, ha egyedül nem megy, akkor pszihológussal. Nem hagyhatod, hogy ezek korlátozzanak. És hidd el, átérzem a tájékozódási képesség hiányát. Még 17 évesen is eltévedtem a kisvárosban, ahol egyébként akkor már 17 éve laktam. De egyedül költöztem Pestre 18 évesen, van okostelefonom google mapsel és még sose maradtam ott sehol. Néha rossz irányba szálltam fel metróra, de simán elközlekedtem. Amikor interjúra mentem a mostani munkahelyemre, még sose jártam ott, direkt másfél órával előtte indultam el, hogy beleférjen hogy egyszer eltévedek :D . Aztán a harmadik munkanapon már térkép sem kellett. Szóval higyj kicsit jobban magadban, az ember feltalálja magát mindig.
tegnapelőtt 11:26
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

Bro nincs munka a fővárosban,rengeteg a munkanélküli..köztük én is.

Így is lehet csajozni,nehéz lesz de lehet.

tegnapelőtt 11:27
 16/30 anonim ***** válasza:

Így se úgy se lesz nő, nem változik semmi.

Nincs munkád nem is lesz egyhamar olyan amilyet akarsz ezért derogál elmenni máshova, mert ez nem jó az nem jó. Hát akkor ne dolgozz.

Fogyj le.

tegnapelőtt 11:36
 17/30 A kérdező kommentje:

Eddig a munka mellett hogy ne unatkozzak kb egész nap nyomkodtam a telefont. Pl gyakoriztam

Ha máshol meg a munkakörülmény nem teszi lehetővé, csak a munkára lehet majd figyelni. Az igazi kínzás lesz

tegnapelőtt 11:41
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom kérdező, de ezek alapján nem vagy túl szimpatikus és ez gondolom más nőknek is így van. Kifogásokat keresel, gyerekkori félelmekre mutogatsz vissza 40 évesen, nem akarsz keményen dolgozni, csak a telefont nyomkodni. Nem is értem mi alapján kellene bárkinek beléd szeretnie.
tegnapelőtt 11:48
 19/30 A kérdező kommentje:

18

Sajnálom. Amúgy 36 éves vagyok és nem 40. Mérges vagyok az öregítésre.

De jól látod! Nekem ahogy az iskola és a munka is egy olyan kötelező kényszer az életemben. Unalmas és egyáltalán nem érdekel. Persze próbáltam mindig megfelelni és megcsinálni a kötelezőt. De pl a 24 órás munkaidőt nem bírnám ki ha csak kifejezetten a munkával kellene eltölteni. És mondjuk 2-3 órás alvásra se lenne lehetőség. Dögöljek majd meg 50 évesen azért mert valami vállalkozó milliókat vesz fel utánam, de annyi emberség sincs benne hogy kiadjon hivatolos pihenőidőt a 24 órás szolgálat alatt?

tegnapelőtt 11:54
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi fizetésből én néhány ezer ftot biztos félretettem volna.

Most is ezt csinálom.

Van nettó 400am,félreteszek mindig amennyit csak tudok.

100,vagy 30,változó.

De ha holnapután kirúgnak, 1-2 évig nem halok éhen.

Mindig gondolj a váratlan dolgokra.

tegnapelőtt 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!