Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen a szep de rossz kisugar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szep de rossz kisugarzasu no akivel nem ismerkednel?

Figyelt kérdés

Kisugarzasra ertem nem viselkedsre.

Pl nem ismered igazan a masikat njncs ugy vele baj nem beszel csunyan nem böfög, de megis van 1 semmilyen kisugarzasa ami miatt nem is kozelednel hozza.

#rossz #Kisugarzas
ma 16:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
cigizik
ma 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Mennyi ilyen van... egyszerűen árad belőlük a parasztság.
ma 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az arc-, a szem-, a hangnem, a gondolkodás együtt adja ezt ki. Nem érzed azt, hogy pl.: biztonságban éreznéd mellette magadat.
ma 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Akinek van tapasztalata nők terén az tudja ki az akivel nem érdemes leállnia.
ma 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az arc-, a szem-, a hangnem, a gondolkodás együtt adja ezt ki"

Valaki épp rólad gondol csúnyákat pusztán az arcod és szemed alapján. Örülsz neki?

ma 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
hetes, ezt a 99 %-ot az ujjadból szoptad ki?
ma 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
A Dancsónál láttam nemrég egy csajt aki ekézte a randipartnereit, pl azzal hogy csóri vitt neki Raffaellót, meg nem kocsival jött meg ilyesmi. Na arról a humortalan, de erőlködő műmájer csajról jutott eszembe az hogy ez az amire azt mondjuk hogy szép, de nem vonzó. Bár férfiszemmel más lehet, de nekem nőként ez a véleményem.
ma 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!