Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha első randi után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha első randi után nem akartok folytatást, hogyan közlitek?

Figyelt kérdés
Pl.messengeren rádír a pasi másnap és nem válaszolsz,vagy nyíltan megírod?
febr. 18. 15:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az lenne a lényeg, hogy ne higgye azt, hogy az ő társasága kellemetlen, vagy hogy valamit rosszul csinált
febr. 18. 16:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve, ha így van.
febr. 18. 16:15
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Otthagyom a randi kellős közepén, hogy mosdóba kell mennem. :D

19/L

febr. 18. 17:30
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia

Koszi h erdeklodsz de en nem szeretnem folytatni az ismerkedest.

Sok sikert.

Majd letiltom torlom stb...

febr. 18. 17:41
 15/25 anonim ***** válasza:
Én az a típus vagyok, aki megírja, hogy nem, viszont agyonmagyarázni nem vagyok hajlandó.
febr. 18. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy utaltok rá?!

Könyörgöm, ez itt a felnőtt kategória?

"Ne haragudj, nem szeretném folytatni az ismerkedést."

ÍGY. Tudom, rengeteg ember nem teszi meg, férfiak is simán eltűnnek szó nélkül. Szerintem ez gusztustalan és proli. Iszonyú gáz, hogy 1-2 mondatot nem képesek kiszülni magukból, ennyire nem tanultak meg kommunikálni meg tekintetbe venni a másikat!

Szóval köszönjön el mindenki, aki nem akarja folytatni.

febr. 18. 18:04
 17/25 anonim ***** válasza:
16- egyetértek, a férfiak az esetek többségében szó nélkül eltűnnek és annyit sem képesek írni, hogy bocs, de nem.
febr. 18. 18:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Alapvetoen már randin lejön mindenkinek hogy ugy sokmindent ne várjon tőlem később.

Eddig nem volt olyan randipartnerem aki hamis illuziokba ringatta volna magát velem kapcsolatban.

Inkább csetekben van az, randik előtt még ismerkedésnél, hogy beszelgetések cset ismerkedés alatt gondolom meg magam, vagy mikor hívogat telon, és a másik nincs képben.

Én simán elmondom hogy nem akarom folytatni ne hari.

Vagy inkább hagyjuk egymást meggondoltam magam

Veszik a lapot szerencsére.

Egy volt csak aki visszkérdezget hogy mert miert en meg irom szerintem nem passzolunk. De miert nem. Vagy ha nem tetszik miert nem tetszik.

Na ilyenkor tiltom is már le.

Egyszeruen nem hagy békén.

Nem tökmindegy hogy egy vadidegennek miert nem tetszik? Másnak attól még pont jó lehet, mással passzolhat. Ne nekem akarjon már megfelelni egy vadidegen környörgöm.

febr. 18. 18:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt az eltűnősdit, ha már randizni képes volt, akkor azt a szaros 1 mondatot legyen már képes megírni, hogy "bocsi nem akarom" és kész.
febr. 18. 18:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert nem egyßrtelmu abbol ha vki nem kíván már beszélni sem?
febr. 18. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!