Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után akar folytatást?

Figyelt kérdés

Két héttel ezelőtt találkoztam újra a régi ismerősömmel, akkoriban osztálytársak voltunk.

Két héttel ezelőtt újra felkerestük egymást és együtt töltöttünk egy estét, ahol rengeteget beszélgettünk és nagyon egy hullámhosszon voltunk.

Részéről voltak "véletlen" testi érintkezések is, majd egy padon ölelve néztük a kilátást és beszélgettünk, de több nem történt.

Azt mondta keresni fog, de azóta nem tette.

Tegnap véletlen össze futottam vele, egy pár szót beszéltünk, de én kellemetlenül éreztem magam amiatt hogy nem jelentkezett.

Mivel még mindig sok reményt fűzök a dologhoz és nagyon rossz érzés hogy várok, de nem történik semmi, ezért meg szeretném egy üzenet formályában kérdezni hogy akar-e folytatást, vagy ne számítsak rá hogy jelentkezik.

Nem tudom hogy fogalmazzam az üzenetet, úgy, hogy ne tűnjön rámenőnek és hogy ne érezze úgy hogy futok utána.

Van ötletetek?

2022. júl. 23. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj, nem akar folytatást, kár izgulnod és várnod. Éld tovább nyugodtan az életedet.
2022. júl. 23. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha akart volna keresett volna. Nyilván nem akar, ha 2 hét eltelt!

Nyugodtan ráírhatsz, de nem biztos, hogy azt kapod majd hosszú távon amit szeretnél, nyilván nagyon nyitott lesz első körben.

2022. júl. 23. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar szerintem se semmit, de mivel az a kérdésed mit írj, valami nagyon könnyedet. Pl.: "Jó volt a múltkor összefutni, ha van kedved újra, akkor írj és megbeszéljük".

Felesleges játszadoznod és méricskélni mi mennyire rámenős amúgy is, nemhogy két hét után.

2022. júl. 23. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha ő is hasonlóan érezne vagy ő is szeretne folytatást akkor keresett volna téged. Így, hogy egyáltalán nem írt, így szerintem ez elég egyértelmű jele annak, hogy nem akar.
2022. júl. 23. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem tetszett neki a multkori kulonben meg akarná ismételni.

Szerintem ne égesd magad.

2022. júl. 23. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd!!!! Keresett volna, ha akar folytatást, ráadásul össze is futottak ott sem jelezte, hogy találkozna még. Emelt fővel elengedi, ez a legjobb amit tehetsz
2022. júl. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!