Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátnőm szerint egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szerint egy férfi értékét a társkeresési "piacon" alapvetően a vagyona, társadalmi státusza határozza meg. A nőkét pedig leginkább a fiatalságuk és szépségük. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
febr. 18. 13:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
En is torolve lettem, nyugi :D
febr. 18. 14:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, vannak ilyen egy bites felfogásúak, de azért nem mind vagyunk ilyenek. Én nőként randiztam mérnök diplomás, tőbb 100.000-et kereső faszival, akinek volt háza, kocsija, de nekem nem kellett. Férjem akkoriban egy vacak kis garzon albérletben tengette a mindennapjait, 3 műszakozott, 20 éves autója volt. Mégis ő kellett nekem, mert belészerettem. Aztán szépen felépítettük az életünket, mostmár elmondható, hogy jól élünk és neki se kell gyárban güriznie.
febr. 18. 14:30
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez napi szintű kérdés ezen az oldalon...
febr. 18. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy célzott társkeresésnél ezek első helyen állnak.

Véletlen találkozásoknál viszont ezek azért hátrébb szorulnak és egészen másféle értékek kerülnek előtérbe.

febr. 18. 15:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Magamon nem ezt tapasztalom. Jóval kapósabb vagyok 43 évesen, mint huszonévesen, és sose tartottam magam kimondottan szépnek, viszont abban mindig megerősítettek, hogy a kisugárzásomban van valami vonzó.

Életemben nem kérdeztem senki vagyoni helyzetét, rangját, ezek hidegen hagytak mindig is.

De ez én vagyok, nyilván másnak mások a tapasztalatai.

Tehát a magam - illetve a baráti társaságom - szempontjából nem feltétlenül értek egyet.

febr. 18. 15:48
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
#15 én is "kapósabb" vagyok most, (pedig van egy gyerekem is és jelenleg sajnos anyukámnál élek emiatt), mint pár éve, amikor még teljesen független voltam, külön éltem.
febr. 18. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen egy ide sokat ki iro megkeseredett ferfiu vagy.. baratnod nincs az hot ziher! Maga a szoveg amit irtal azt meg jo par eve nyomatjatok ide a sikertelenseg okakent …
febr. 18. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a barátnőddel, erre pedig elég logikus magyarázatom van.

Ha valóban a vagyon/pénz határozná meg egy férfi értékét, akkor a társkeresőkön nem a fényképe alapján lehetne jobbra/balra húzni, hanem a vagyona és jövedelme alapján. Márpedig a populáris társkeresőkön gyakorlatilag lehetőség sincsen a pénzével villognia egy férfinak, csak a külsejére támaszkodhat. Az határozza meg az értékét.

febr. 18. 16:52
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

"Barátnőm szerint egy férfi értékét a társkeresési "piacon" alapvetően a vagyona, társadalmi státusza határozza meg. "

Nahát azért ott van a külső is. Magasság és "egyéb" méretek...

febr. 18. 17:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Valamennyire igaz, ezek is szempontok, de amikor valakibe olyan szinten beleszeretsz, hogy csak rá tudsz gondolni, vajmi keveset fognak számítani ezek.... de az természetesen számít, hogy mi alapján tartasz ennyire vonzónak valakit, valami extra kell hogy legyen benne.... és az lehet illattól kezdve az intellektusa is, amivel meg eljutott valami társadalmi szintre... szal kicsit ok okozatot lehet fordítani is. Nőknek is ugyan úgy kell adniuk valami vonzó személyiséget is...
febr. 18. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!