Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy csúnya alacsony férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csúnya alacsony férfi kigyúrja magát akkor lehet csinos vonzó csaja vagy tényleg száz százalékban genetikán múlik?

Figyelt kérdés
febr. 18. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk az alacsony férfiak nem tudnak súlyt emelni, mert ami kicsi az gyenge.
febr. 18. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt muszáj minden nap megkérdezned?
febr. 18. 17:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha neki a csinos, vonzó csaj a top 10-es arcú és testű modellt jelenti, akkor valszeg max. egy picivel nagyobb esélye lehet az ilyen nőkre, de nagy eséllyel nem kap. Hacsak nincs baromi sok pénze - akkor tud venni olyanl aranyásó típust.
tegnapelőtt 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy én nyaktól felfelé nem vagyok vonzó a nők 99,99999%-ának. Mivel erősen megkopaszodtam, nincs az a barber aki ebből rendes frizurát csinál. A bőr állapota pedig genetikától is függ. Ehetsz és ápolhatsz akárhogy, a bőrtípusod nem fog megváltozni. Nekem olajos, tág pórusokkal és pattanásra hajlamos. A fejemben pöröghetek sem tudok ezen változtatni. Olyan ronda a bőröm, mintha egyáltalán nem ápolnám.
tegnap 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól hogy valaki kigyurja magát, még nem fog egyből vonzóvá válni. Ha ronda a fejed, ugyan úgy el fogják magukat okádni a nők.

Sajnos még a nagyon drága plasztikai sebészek sem fognak veled csodát tenni, vagy ahhoz nagyon-nagyon sok beavatkozás szükséges, és rengeteg pénz. Tehát megcsináltathatod a görbe orrod, elálló füled és a többi. De az alap nem fog drasztikusan változni. Senki sem fogja egy orr vagy fülműtét után azt mondani, hogy "rád sem ismertem". Márpedig egy rusnya fej esetében erre lenne szükség.

tegnap 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!