Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elvárásai vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásai vannak egy nőnek manapság a társkeresésnél ?

Figyelt kérdés

Az átlagos nőkre gondolok , tekintve azt hogy én átlagos kinézetű vagyok ( egy 10-es skálán úgy 3-as ).

Azért kérdezem mert már vagy 20 társkereső oldalra regisztráltam és egyik sem jött be .

Egyszer még a vírusirtó is bejelzett miután feltöltöttem a profilképemet

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

febr. 10. 21:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
Azt cserébe a legtöbbje még főzni sütni sem tudd baz+. 😃 De még a szextől is irtóznak. Inkább vetetnek maguknak kiskutyát.
febr. 11. 00:06
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
Nincsenek nagy igényeim. Legyen saját lakása, autója, jól fizető állása, szülei lehetőleg minél messzebb lakjanak. Legyen nálam magasabb, sportos, de nem túl kigyúrt. Legyen pénze és ne legyen smucig.
febr. 11. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
😃 Na erról beszéltem. Ha esetleg albérletben él szobát bérelve átlag gizetéssel kocsi nélkül az már koszos csöves, akivel nem is szabad szóba állni. Azt maga a lány is szegény. Túl sok török sorozatot meg olyan filmeket néznek, ahol a gazdag pasa szerelmes lesz a csóringer lányba. 😂
febr. 11. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
De talán nem is baj, ha az ilyen lányok rád sem néznek. Jobban jársz elhiheted. 😂 Ezek óriási red flag nárcisztikus pszihopata őrült prűdkurvák.
febr. 11. 16:50
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Jah meg depressziósok mert az a problémájuk nincs párjuk. Ha meg van, akkor legtöbbször ha tudja a pasi mivan alázzák őket rendesen.
febr. 11. 16:52
 16/22 anonim válasza:
52%
Legyen pénze és nagy f@sza.
febr. 11. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
16 Nekem van pénzem. Egy gyors polír kedves? 😃
febr. 11. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy a pasiknál is van olyan szokás hogy pénzért jönnek össze egy nővel

Nem kell ilyen szintem általánosítani mert ez a lehúzás oda vissza megy ám

febr. 11. 17:30
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Tartom az álláspontom, hogy inkább a nőkre igaz. A férfiak már annak is örülnek, ha találnak valami normális levelezőpartnert.
febr. 11. 17:32
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

Egy rettenetesen fontos dolog van csak:

A pénz...

febr. 11. 18:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!