Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi mostanában ez a "húspiac"-o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi mostanában ez a "húspiac"-ozás és "10-es skálá"-zás?

Figyelt kérdés

Sok iylen podcast van és mindig ezt a 10-es skálát emlegetik.

Es mint húspiac, itt egyértelműen a szexuális vonzerő, vonzódás van fókuszban. Amikor valaki társkeresőn nézelődik. De honnan ez a 10-es skála?

Nagyon max 4-es nálam, de alapvetően kettős: az "IGEN" és a "NEM". Ha ezt cizellálni akarom, akkor legyen három: a "Biztos, hogy nem", a "Miért ne" és a "Nagyon". Ha ezt akarom cizellálni, akkor jön a 4 halmazos rendszer, ami a "biztos, hogy nem", aztán a "miért ne?", aztán az "igen, meglehetősen", aztán a "nagyon, szupercsúcs". De ennél jobban akárhogy akarom, nem tudom jobban cizellálni, szétbontani. Másoknál hány kategória van a másik nemből?

febr. 10. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert a 6-os kommented nem volt full fröcsögés? :D Ezen kívül nagyon el vagy te tévedve, pont a 8-asba semmi fröcsögés nem volt. Levezette hogy bizonyos nők akik sok más esetben is irtóznak és rettegnek a realitásoktól, miért próbálják hitelteleníteni ezt a régi pontozós rendszert. Egyébként a pontozás se szentírás az tény, mert sokan érzelem alapon tényleg képesek lehúzni a másikat. DE! Amikor az adott férfira vagy nőre 10 másik ellenkező nemű is nagyjából ugyanazt a pontszámot mondja egymástól függetlenül, akkor csak lehet némi valóságalapja, nem? És ez általában azoknak az embereknek szokott a leginkább fájni, azok lázadoznak, akik magukat sokkal fentebb pozicionálják, mint akik és amik valójában. És a többi embert pedig lenézik, rosszabbnak tartják mint amilyen. Ennek az aljább része aki még le is szólja őket nyíltan, fikázva, vagy akár itt a fórumon. Hogy mittudomén a férfiak 90%-a selejt. Mert ez itt egyre gyakoribb. Pedig a valóság odakint van az utcákon, hogy kik vannak párba, sokkal reálisabb mint a sok itteni nyűglődő, aki másokat szíd, és mégis ő van egyedül. Miközben magát főnyereménynek hiszi.
febr. 10. 18:22
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Imádom, hogy a 6-os hozzászólásomban csimpánzagyúnak neveztem az elmélet képviselőit, erre rögtön becsörtetett a 8-as kommentelő egy hatéves gyerek minden magabiztosságával, és bizonyította, hogy igazam volt :D

Nem kell az inceleket karaktergyilkolni, ilyen alacsony intelligenciaszint már fogyatékosságnak számít, senki nem fogja őket bántani. Csak azt nem értjük, mit akarnak a nőktől :D

febr. 10. 18:31
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, de múltkor láttam egy ilyen listát képekkel, nekem a 7-es csaj tetszett és én is 7-es voltam férfi oldalon. Viszont nekem ez a 7-es csaj az én skalamon akkor ugye 10-es. Ennyit erről, mindenkinek más az ízlése, baromság pontozni, max magadnak, de nekem aki tetszik, akibe szerelmes leszek eleve 10-es.
febr. 10. 19:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Ti most egymással veszekedtek vagy a kérdésre válaszoltok?
febr. 10. 21:31
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
#14 ahogy visszaolvasom, minden válasz a kérdésedre adott választ valamely nézőpontból... mi bajod kérdező?
febr. 10. 21:36
 16/22 A kérdező kommentje:
A válaszok relevánsak. Azzal nincs gond. De ha körbe nézünk, látszik, hogy nem nekem van bajom.
febr. 11. 06:15
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező. Tegyük fel, hogy 10 nőből kedvedre választhatsz.

(pl. Arab sejk barátod meghívott a háremébe:DD)

Szerinted nem lenne olyan aki jobban tetszene mint a másik 9?

vagy csak 4 csoport lenne?

febr. 11. 06:22
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem új keletű dolog, régen is így ment, hogy 10-e skálán osztályoztak.

A húspiacot egyszerűbb megmagyarázni, ezzel kezdem. Ez nem más mint a átrskereső appok gusztustalan világa. Amúgy a skálázás is onnét ered, kapcsolódik a húspiachoz. Ha felregisztrálsz egy társkereső appra kizárólag külső alapján fogsz ítélkezni, a másodperc akár tötrt része alatt. Jobbra-balra húzod az embereket egy-egy fotó alapján, kvázi ítéletet mondasz róla a fényképe miatt. De itt sem a kép minősége vagy igényessége számít, hanem hogy mennyire jó pasi/mennyire jó nő az illető aki szerepel rajta. Mint a húspiacon, azt nézed mennyire jó az áru és semmi más nem fog érdekelni. Ezt kár tagadni, mindenki ezt csinálja, aztán maximum ha egy kép alapján valaki megfogott akkor elolvasod a bemutatkozását (ha van neki). Mondjuk aki igazán kelendő a piacon, annak nem kell bemutatkozás. Ez olyan mint az iPhone. Eladja magát, nem kell még bizonygatni, hogy mennyire jó (tegyük fel, hogy tényleg az), mert fel- és elismered.

A skála alapvetően úgy néz ki, hogy az 5 a közepe. Ez az átlag, az NPC szint, az olyan ember aki mellett elmész az utcán, akik "kitöltik" a helyet, nicns bennük semmi kiemelkedő, semmi extra, szürkék, láthatatlanok. Nyilván a skála jórészt szubjektív, de az objektív elemei egyértelműek.

A 0 az az abszolút szörnyszülött, ilyet nem nagyon látsz, a legrondább talán a 2, de mindenkinél ez mást jelent.

A 10 az isteni jelenség, fényárban úszik, glória van a feje körül, a "napra lehet nézni, de rá nem" szint. Ilyen se nagyon létezik, egyéni ítélet alapján, ha valamilyen nő extrém módon bejön neked talán.

A köztes dolgok pedig teljesen szubjektívek: 4-6 között az átlag, 6-os talán az aki a barátod, ismerősöd és bizonyos dolgok miatt magasabban értékeled a külsejét, akár lehet ez olyan is, hogy pl. szereted a szakállsa férfiakat vagy a hoszú lábú nőket és emiatt neked ő átlagosan is kissé kiemelkedik a tömegből. Ugye külsőről van szó minden esetben.

Az 5-ös csökkenhet akkor ha pont fordítva vagy, van olyan külső tulajdonsága amely abszolút taszít, pl. anyajegy a fején, kopaszodás, kissé túlsúlyos stb.

Szóval va te 4-es felosztásodat is rá lehet rakni a skálára.

"biztos, hogy nem" = 1,2,3 talán a 4

"miért ne?" = talán a 4, utána az 5, talán a 6

"igen, meglehetősen" = 6,7 ez a két kategória lesz ahol valós esélyed van, a 7-es a reális maximum, a 6 az akivel már nagyon boldog lehetsz

"nagyon, szupercsúcs" = 8,9, de ilyenne lsoha nem fogsz ismerkedni

febr. 11. 06:25
 19/22 A kérdező kommentje:

18-as, tetszik a válaszod, értem, mire gondolsz a 4-es felosztás és a 10-es skála kompatibilizálása okán. Teljesen helytálló.

Ami különböző, az inkább az, hogy én nem skálán helyezem el az embereket, hanem HALMAZOK-ba sorolom őket. Így a "KIZÁRT" kategória nem feltétlenül jelnt nyomorékot, vagy fogyatékost, hanem egyszerűen én nem feküdnék le vele semmilyen körülmény között. Aztán a "MIÉRT IS NE" az az a kategória, akivel el tudom képzelni már akár a kapcsolatot is, de nem lobogó szerelemmel, nem mozgat meg, de ha összejönne, nem mondanék nemet, a "NAGYONIS" az a halmaz, akikkel igen komoly szerelmet vagy szexuális vonzódát tudok elképzelni, a "SZUPERCSÚCS" meg az a tökéletes szépség, akin semmi, de semmi negatív, vagy 'hiba" nem található. Nálam ez így működik, de amúgy valóban nem átjárhatatlan a két rendszer.

febr. 11. 09:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Azért fasszság mert ehhez ragaszkodnak ha össze kell jönni valakivel.

Közben amúgy lehet egy barátjukkal akiről sosem gondolták volna elkezdenek vonzódni egymáshoz egy nap. És akkor tudod ismeritek egymást valszeg minden klappolna de azért nem jönnétek vele össze mert mondjuk ő egy 5ös...

Bár ez is sokat elmond. Legalább hamar kiderül pontozásnál, hogy ki az aki maximum csak szexet akar szóval inkább pontozzatok.

febr. 11. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!