Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van KOMOLY nem húspiac jellegű társkereső az interneten?
Komolyan már elegem van ebből a badoo,tinder, stb társaikból. Egyedül a keresztény társkeresőn voltam fent, ott vissza írnak normálisak az emberek de az átlag korosztály 40-60, én meg huszon éves vagyok. Plusz ott mindenki azt kérdezgette tőlem milyen a viszonyom Istennel.
De egyébként jó tapasztalatom van vele, de nincsenek korom beli nők ott.
Szóval valami hasonlót keresnék.
Amiket már próbáltam.
Randik.hu(tele kamuval),elsőtalálkozás(szellemváros), vegarandi(sajnos itt sem volt túl sok ember) a többi meg lehúzós fizetős( párom, randivonal, páratlan meg a többi társ oldalaik stb... )
Az első találkozáson nekem egy ismerősöm megtalálta a párját de ő nő volt, férfiként nekem kicsit nehezebb a dolgom és igazából ott csak Pest környékén vannak én meg pécsről vagyok. Köszi mindenkinek !!
Akár fórumot is mondhattok ami nincs annyira reflektor fény előtt....
" egy ismerősöm megtalálta a párját de ő nő volt"
Nos, hacsak nem leszbikus, akkor egy pasi is ugyanúgy megtalálta a párját.
A társkeresők nagyjából hasonlóak, mindenhol hasonló emberek vannak.
Tinderen alegtobben komolyat akarnak. En nem .
N
Bulizni hova?
Mindenki a barátaival, pasival ismerőseivel megy, teljesen esélytelen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!