Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit várnak el egy férfitől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit várnak el egy férfitől?

Figyelt kérdés

Mi az amivel ha nem rendelkezik akkor nem fogadod el a ismerkedési szándékát?

Adok pár ötletet! De inkább a ti szavaitokra lennék kíváncsi.

Pl

Diploma nélkül off

Legyen jóképű

Vékony(60-70) vagy izmos (80kg)

Autó és saját hitel nélküli lakása

Magasság? 170?175? Több ?

Hasonló érdeklődési kör? (Utazás?)

Jó személyiség? Te otthon neveled a gyereket, ő dolgozik és aztán otthon főz meg felesbe takarít is?

febr. 5. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

50.

Nem én írtam a 46-os választ.

És ha elolvasod a 49-es válaszomat akkor láthatod miért nem adtam soha lejjebb (és nem is fogom).

febr. 5. 13:31
 52/67 anonim ***** válasza:
20%

Csak magyar nők várják el. :)

Kiegészíteném listádat:

Legyen férfinak nemi szerve mérete lóé.

Szexisten legyen az ágyban.

Egyszerre legyen érzékeny romantikus közben bunkó s1ggfej.

febr. 5. 16:34
 53/67 A kérdező kommentje:

52

Szerintem tùlzàs amit írsz. Nem hiszem el hogy sok nőnek egy átlag 16-17 cmes faroknàl nagyobb kellene.

febr. 5. 16:41
 54/67 anonim ***** válasza:
53! Az átlag még mindig a 13-14 centi, csak mi pasik mi dig nagyobbnak hazudik. Ezért hiszik 16-17-nek!😉
febr. 5. 18:43
 55/67 anonim ***** válasza:
*hazudjuk
febr. 5. 18:43
 56/67 A kérdező kommentje:

54,55

Ha bele veszik a 70 éves beteg embereket akkor lehet 14 cm az átlag. De az egészséges , sportoló 16-40 közötti férfiakat nézve simán van 17 cm az átlag.

Mekkora nyomisag a 13 centit védenie annak hogy nézd Pista bácsi 82 éves nek is ekkora! Akkor nekem 28 évesen se számít kicsinek a 13 cm !!! 😀😆

febr. 5. 18:55
 57/67 anonim ***** válasza:
Na a méret meg nekem nem számít semmit. Mire eljutunk a szexig, már úgyis szerelmes vagyok, meg kapcsolatban vagyunk, mert addig úgyse fekszek le senkivel.
febr. 5. 19:05
 58/67 anonim ***** válasza:
0%

56! Mi a francról beszélsz? 😂 miért egy öregembernek összemegy???😂😂😂😂 ekkorát rég röhögtem! Még mi köze az egeszseges életmódnak a peniszmerethez? Nagyon el vagy tájolva basszus!

A 13 centi persze, hogy átlagos.

febr. 5. 20:50
 59/67 A kérdező kommentje:

58

Nagyon amatőr vagy. Kérdezz meg egy betegàpolòt.

Aki otthon maga ápolja vagy àpolta a nagy beteg apját az is tudna erről beszélni. Nem akarom sztàrolni a father emlékét... De rengeteg nője volt. Az a típus volt akinek fürdő nagràgban is látszott hogy nem átlag felszerelésű. Viszont 70 évesen mikor a ràkkal küzdött és annyira le volt gyengülve hogy a wcre nem tudott már kimenni. Meg bekakilt és nekünk gyerekeinek kellett tisztába tenni... Akkor láttuk hogy szegénynek már ilyen 5 cm nem maradt.

Szóval rohadtul befolyásolja a kor és az egészségügyi állapot.

febr. 5. 21:19
 60/67 anonim ***** válasza:

59! N aagudj e fetrengek a röhögéstől! Tudod miért?

Mert amúgy pont ápoló az egyik szakmám! 😂 (amúgy diplomás ápoló, csak hogy a korábbi témát is felhozzam)

Láttam rengeteg vénember, alap dolgokkal nem vagy tisztában!

Körülbelül ezt mondod: az öregségtől összemegy a fej!

Ugye mekkora baromság?

A pénisz mérete, konstans!

febr. 5. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!