Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit várnak el egy férfitől?
Mi az amivel ha nem rendelkezik akkor nem fogadod el a ismerkedési szándékát?
Adok pár ötletet! De inkább a ti szavaitokra lennék kíváncsi.
Pl
Diploma nélkül off
Legyen jóképű
Vékony(60-70) vagy izmos (80kg)
Autó és saját hitel nélküli lakása
Magasság? 170?175? Több ?
Hasonló érdeklődési kör? (Utazás?)
Jó személyiség? Te otthon neveled a gyereket, ő dolgozik és aztán otthon főz meg felesbe takarít is?
50.
Nem én írtam a 46-os választ.
És ha elolvasod a 49-es válaszomat akkor láthatod miért nem adtam soha lejjebb (és nem is fogom).
Csak magyar nők várják el. :)
Kiegészíteném listádat:
Legyen férfinak nemi szerve mérete lóé.
Szexisten legyen az ágyban.
Egyszerre legyen érzékeny romantikus közben bunkó s1ggfej.
52
Szerintem tùlzàs amit írsz. Nem hiszem el hogy sok nőnek egy átlag 16-17 cmes faroknàl nagyobb kellene.
54,55
Ha bele veszik a 70 éves beteg embereket akkor lehet 14 cm az átlag. De az egészséges , sportoló 16-40 közötti férfiakat nézve simán van 17 cm az átlag.
Mekkora nyomisag a 13 centit védenie annak hogy nézd Pista bácsi 82 éves nek is ekkora! Akkor nekem 28 évesen se számít kicsinek a 13 cm !!! 😀😆
56! Mi a francról beszélsz? 😂 miért egy öregembernek összemegy???😂😂😂😂 ekkorát rég röhögtem! Még mi köze az egeszseges életmódnak a peniszmerethez? Nagyon el vagy tájolva basszus!
A 13 centi persze, hogy átlagos.
58
Nagyon amatőr vagy. Kérdezz meg egy betegàpolòt.
Aki otthon maga ápolja vagy àpolta a nagy beteg apját az is tudna erről beszélni. Nem akarom sztàrolni a father emlékét... De rengeteg nője volt. Az a típus volt akinek fürdő nagràgban is látszott hogy nem átlag felszerelésű. Viszont 70 évesen mikor a ràkkal küzdött és annyira le volt gyengülve hogy a wcre nem tudott már kimenni. Meg bekakilt és nekünk gyerekeinek kellett tisztába tenni... Akkor láttuk hogy szegénynek már ilyen 5 cm nem maradt.
Szóval rohadtul befolyásolja a kor és az egészségügyi állapot.
59! N aagudj e fetrengek a röhögéstől! Tudod miért?
Mert amúgy pont ápoló az egyik szakmám! 😂 (amúgy diplomás ápoló, csak hogy a korábbi témát is felhozzam)
Láttam rengeteg vénember, alap dolgokkal nem vagy tisztában!
Körülbelül ezt mondod: az öregségtől összemegy a fej!
Ugye mekkora baromság?
A pénisz mérete, konstans!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!