Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit várnak el egy férfitől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit várnak el egy férfitől?

Figyelt kérdés

Mi az amivel ha nem rendelkezik akkor nem fogadod el a ismerkedési szándékát?

Adok pár ötletet! De inkább a ti szavaitokra lennék kíváncsi.

Pl

Diploma nélkül off

Legyen jóképű

Vékony(60-70) vagy izmos (80kg)

Autó és saját hitel nélküli lakása

Magasság? 170?175? Több ?

Hasonló érdeklődési kör? (Utazás?)

Jó személyiség? Te otthon neveled a gyereket, ő dolgozik és aztán otthon főz meg felesbe takarít is?

febr. 5. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
31! Ezen a hisztin, csak nevetni tudok. Mondanám, hogy majd felnősz, de te sose fogsz.
febr. 5. 11:22
 32/67 anonim ***** válasza:

Miért fáj bárkinek, hogy xy-nak mások az elvárásai a másik nemmel szemben?! Mit számít az nektek?

Soha nem fogom ezt megérteni :D

febr. 5. 11:25
 33/67 anonim ***** válasza:
26%

30! Az igaz, de basszus, az én szememben egy orvos semmivel nem ér többet mint egy takarító mondjuk. Azért is mondom ezt nyugodt szívvel, mert az orvosi munkát tudnám csinálni, a takarítóit meg nem. Az embertől függ, hogy mit gondolok róla, nem a végzettségétől.

Én már hányingert kapok, mikor valakinél a diploma vagy mondjuk az autó megléte szempont. Ezektől így kifordul a gyomrom, ha valakinek kell valamelyik intézzen magának.

febr. 5. 11:27
 34/67 A kérdező kommentje:

33

Mert talán sértő hogy szakmunkás+ érettségizett emberekre azt mondják hogy fogyatékos.

Téged nem zavarna ha valaki lefitymàlna jogtalanul?

febr. 5. 11:30
 35/67 anonim ***** válasza:

35.

Nem láttam sehol, hogy azt írta volna bárki.

febr. 5. 11:32
 36/67 A kérdező kommentje:

36

Olvagatsz rendszeresen gyakorin akkor biztos már belefutottàl ilyen válaszokba.

De mint suggaltam rà az nem baj ha xy Enikő sokat tanult és hasonló férfit keres. Akkor van baj ha Enikő nek mondjuk amúgy közepesek az adottságai 110 IQ és butanak tartja Làszlòt aki amúgy egy jòeszű betanított munkás. Melleleg 120 vagy magas IQ val. Aztán itt gyakorin szembe találja magát Enikő véleményével hogy aki nem járt egyetemre az fogyatékos. Kevesebb értékű szemely tőle. Stb

febr. 5. 11:38
 37/67 anonim ***** válasza:
Én soha nem hívtam senkit itt fogyatékosnak. Korrekt módon válaszoltam a kérdésre, de belekötöttetek, mert nem tetszik a válasz. Nem az volt a kérdés, hogy értékes ember-e egy szakmunkás, mert egyértelműen igen. A kérdés az volt, kinek milyen elvárás van a partnere felé. Nekem ez. Sajnálom hogy ti nem tudnátok teljesíteni, de sokan szerencsére igen.
febr. 5. 11:42
 38/67 anonim ***** válasza:

"Sajnálom hogy ti nem tudnátok teljesíteni, de sokan szerencsére igen."

Éppen erre kéne, hogy gondolj...hogy ha ma szinte csak annak nincsen diplomája, aki nem akar, akkor mennyit is ér? Mert személyes tapasztalatom, hogy gyakorlatilag semmit.

febr. 5. 11:49
 39/67 anonim ***** válasza:
Vagy, kapaszkodj meg, nyugodtan lehet más véleményed mint nekem és ezt el lehet fogadni érett felnőttek módjára, hogy nem ért mindenki egyet.
febr. 5. 11:52
 40/67 A kérdező kommentje:

Nem tudom ez a diploma vs nem diploma mennyit jelent. Azt tudom hogy a családban, rokonságban és ismerősök téren nagyon ritka akinek van. Én 88 as születetésű vagyok és nem hazudok. Az egykori osztálytársaim közül kettő tanult tovább és szerzett valami diplomát.

Megszaporodtak a mai világban. Azt nem tudni könnyebb lett e az okoseszközök világban vagy miért? De nem látja a fától az erdőt aki szerint a 60,70,80,90,2000 (elején) is szeretne ez volt az aràny. Mert egyszerűen nem igaz! A legtöbb embernek egy szakmunkás iskolája volt és egy szimpla érettségi (azok már a jobbak voltak). Nem számított alapnak a diploma.

febr. 5. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!