Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten csajozni valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten csajozni valóban a legrosszabb már bármelyik európai nagyváros közül, mert itt a legrosszabb a nemek aránya?

Figyelt kérdés

Budapesten sokkal több a férfi mint a nő, mindenhol. Ennek több oka van, itt a legnagyobb a hagyománya a férfi turizmusnak, a turizmus az ilyen egyfajta csajozó turizmusnak indult tehát hagyományosan férfiturizmus lett, a turisták zöme férfi. Nagyon sok a home office-os, aki full remote-ban dolgozik külföldre, és mivel Budapesten még mindig olcsóbbak valamivel az albérletárak mint a drága Nyugati városokban, és titkon sokan reménykednek abban, hogy itt a kelet-európai nőknek jobban imponál a pénz, ezért itt laknak, de ezek is csak férfiak. Újabban rengeteg harmadik világbeli kulimunkás jelent meg akik nettó 200 egynehány ezer forintért is dolgoznak szorgosan gyorséttermekben meg itt-ott, de azoknak is egy masszív 80%-uk férfi. Valamint az elmúlt tíz évben sok nőt csábítottak ki innen külföldi férfiak Nyugatra, a jólétbe. Ők hiányt hagyva maguk után az itteni társkeresési piacon.

Valamint 2022 óta bejöttek az ukrán nők is a képbe, amiből mi nem részesültünk egyáltalán. Itt nem telepedtek meg egyáltalán ukrán menekült egyedülálló nők. Az osztrákok jelentése szerint már csak Bécsben több mint 100 ezer ukrán egyedülálló nő tartózkodik. Ez nagyon jó az ottani férfiaknak, mert nagyon kibővíti a választékot. Mi ebből a jóból semmit nem látunk itt.

Budapesten valóban nagyon szarok már a csajozási lehetőségek, mert egyszerűen szar a piac? Érdemesebb lehet elköltözni egy másik európai metropoliszba ha valaki felsőfokon beszél angolul és középfokon németül?

Lehet nem én vagyok szar pasi, csak a város felhozatala ahol lakom, szar?

febr. 4. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én meg bezzeg mindenhol csak nőt látok ami nem kocsma meg szórakozóhely, hogy ismerkedhessek, mégse vagyok olyan buta hogy azt higgyem, több a nő. Csak ahova én járok, ott kevesebb a férfi
febr. 4. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es ötletét támogatom, tessék vidékre jönni, hogy leteszteld! Sírva futnál vissza Bp-re... Itt nincs férfitöbblet, akik vannak és egyedülállók, azokat bizonyára lazán übereled. Ja, hogy nincs hol ismerkedni (online és offline egyaránt minden halott), az elérhető jelöltek pedig egyébként sem feltétlenül lennének ínyedre?...

Örülj neki, hogy ott élsz, és nem kell lehúznod magad a wc-n, ha államvizsgáig nem sikerült megtalálnod a társad életed hátralévő részére.

febr. 4. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Max. akkor, ha neked a csajozás a dizsiben félrészeg csajok felszedését jelenti. Bőven jönnek turisták és mászkálnak nők Budapesten, csak nem épp a romkocsmákban meg szórakozóhelyeken, amikről süt, hogy leginkább suttyó típusú numerafelszedésre használják a férfiak (egyre több nő megy melegbárba meg házibuliba, mert úgy akar táncolni, hogy nem minden 10. percben taperolja le vagy szólítja le bunkó módon vmi szexéhes paraszt... és nem, a tipik részeg pohos UK-ből jött legénybúcsús arcok sem szedik össze a nőket left and right :D). Viszont múzeumokban meg kb. ugyanolyanok a nemek arányai. Elgondolhatod, hogy pl. musicalfilm eredeti nyelvű vetítésén, közösségi látványfestés tanfolyamon milyen a nemek aránya... (és ezek a saját személyes tapasztalataim).
febr. 4. 12:35
 14/17 A kérdező kommentje:

"Nagyon sokan élnek párkapcsolatban Budapesten, így ha te nem, sose volt párkapcsolatod, akkor nem a nemek arányában keresd a hibát, hanem valamit rosszul csinálsz."

Gondolom, csak akkor kellene az arányokban keresnem a hibát, ha egy 1,6 milliós városban semelyik férfi nem élne párkapcsolatban. Értem.

Úgy tűnik tényleg a város az elfuserálódott szar. Tényleg már mindenhol csak kantömegek. Lehet el kéne húzni innen.

febr. 4. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, már megint a disztribúciós elmélet. Leeágott csont. Te vagy a béna. Ha annyira szuper lennél, akkor egy olyan szitubannis felszednél csajokat, ahol 100 faszi vár 5 nőre
febr. 4. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha egy nőkkel teli szigeten te lennék az egyetlen férfi, akkor se kellenél egynek se :D
febr. 4. 14:12
 17/17 anonim válasza:
48%

Van benne valami kérdező. Bárhova megy az ember, mindenhol konstans kétszer-ötször annyi férfi van mint nő.

Jól kinéző, fiatal szép lányból akik nekem tetszenek pedig még kevesebb. Nem versenyezhetek már a menő, alfa tinifiúkkal.

febr. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!