Budapesten melyik a legveszélyesebb rész, hol a legrosszabb a közbiztonság (Blaha, Népliget)?
A legdurvább a Hős utca volt, amit már majdnem teljesen felszámoltak.
Pont mellette a Készenléti Rendőrség, Terrorelháerítási Szolgálat, NKE katonai kar (bűncselekményt mindenki megakadályozhat, ennek is van fegyveres őrszolgálata), mégis az ottani drogos roncsemberek kocsikat törtek fel, loptak, rablás szerűen nagyon erőszakosan kéregettek a környéken.
A Készenléti Rendőrség ezt úgy kezelte, hogy fallal körbevett laktanyájának azon az oldalán lezáratta a kapuját, megszüntette a kapu őrszolgálatát, hogy ne kelljen kb. naponta tucatszor utcán látható bűncselekményekre reagálnia.
Az állomány ezután nem is mert autóval parkolni a laktanya azon oldala mellett (nem jár laktanya területén parkolás egy egyszerű tiszthelyettesnek).
5.
Húha
Én meg több támadást is , hallottam a népligetben.
Blahán rendszeresen járok( nem mondom hogy biztonságos de ott van kamera, több tanú ha bármi van)
Na persze neked a nyócker meg broklin is teljesen faja!
Tudod kinek meséld be!
Na akkor elmesêlem kőbányán laktam és nincs ott semmi extra, úgyhogy fordítva ülsz a lovon haver!
Ja, csaxólok hogy a hős utcát már régen felszámolták!
De te híreket se nézel!
9.
Igen ha a "fenszi" részén laksz a 8- nak!
Kezdik kiszorítani a 8. Kerületből a cigányokat ,de azért még ne sétálj rendőri kíséret nélkül az Orczi téren estefelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!