Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okból ghostoltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okból ghostoltatok már egy csajt?

Figyelt kérdés

ma 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt olyan, hogy pár napot cseteltünk, jött a hétvége amikor el voltam foglalva, és hétfőre már megszakadt a match.

Nem ghostingolni akartam, csak egyszerűen így jött ki.

Olyan is volt többször, hogy elhívtam egy csajt randira, de nem éreztem a csít, úgyhogy nem kerestem többet. De ő sem engem, szóval ezt sem nem tartom ghostingnak.

ma 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2 alkalommal csináltam mikor komolytalannak éreztem az egész ismerkedést. Társkeresős applikációban kezdtünk el beszélgetni mind a 2 esetben. Az elsőnél majdnem egy hete napi szinten beszélgettünk. Nagyon szimpatikus volt minden téren. Elhívtam személyes találkozóra amire elsőre igent mondott. Utána 1 nappal előtte lemondott munkára hivatkozva. Ezt még 1x eljátszotta. Utána kezdtem azt érezni, hogy neki elég a chatelés. Mindig volt valami indok amire hivatkozva távolodott a személyes találkozótól. Viszont folyamatosan írt. Mikor elmondtam neki, hogy ez így nem fog működni akkor mindig volt valami szövege rá. Egyszerűbb volt vissza se írni nek iegy idő után.
ma 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ghosting : szellem uzes.. tehat akibol ki uzik a szellemet.
ma 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!