Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Női szemmel nézve, Brad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Női szemmel nézve, Brad Pitt hanyas pasi volt 1-10-es skálán 30-42 éves korában?

Figyelt kérdés

Pár kép ami nagyjából arra az időre tehető:

[link]

[link]

[link]

[link]

ma 16:43
A kérdező szavazást indított:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nálam 3-4. Nem rossz, de semmi vonzó nincs rajta.
ma 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Objektívan nézve? Kidolgozott test, szép mosoly, (akkoriban) jó stílus, jó arcvonások. Jó pasi, persze. De szubjektívan számomra nem vonzó.
ma 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Értelmetlen ez a skála, tipikus incel hülyeség.

Nekem Brad Pitt nem jön be egyáltalán, teljesen hidegen hagy, de nyilván nem adhatok rá 1-est, mivel objektívan nem ronda.

James McAvoy sokkal jobb pasi.

ma 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
#3 leírta amit akartam. Jó pasi? Igen. Nekem bejön? Nem. Nem lehet az ilyesmit skálázni.
ma 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Ez mire jó ez a kérdés?
ma 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Sosem értettem, hogy miért Brad Pitt a "jópasiság" fokmérője, nekem soha nem jött be. Objektíven nézve persze, jóképű, helyes, stb., de nekem nem kéne.

Nem véletlenül mondják, hogy a szépség relatív. Nekem például John Cusack abszolút jó pasi, 10 Brad Pitt sem körözné le.

ma 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 semmire, ez a kék halál incel megfelelője. Képtelenek feldolgozni a tényt, hogy egy nőnek vagy bejön egy pasi, vagy nem, ezt nem lehet számokkal kifejezni.

Majd a tripadvisoron pontozgatom a szállásokat, de embereket nem fogok.

ma 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Látom, hogy jó az alkata, látom, hogy jóképű, de nekem a barnák jönnek be. Sosem gondoltam úgy rá..
ma 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Elfogadnam idosebb sotetbarna szakallas valtozatot belole. 🙂
ma 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
29%

1 az hogy te nem vonzódsz hozza az nem azt jelenti hogy 3-4 🤣🤣 Győzike a 3-as pasi te

Fénykorában 9/10, de megértem ha sokaknak 10/10

40 körül számomra 8/10 volt

És én sem fantazialtam róla soha de attól még magas szinten van

ma 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!