Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha óvszert szeretne használni?
Nem zavarna,sőt lehet elvárnám ha nem mèly,több èves a kapcsolat.
Mindenkivel gumi nèlkül csinálta,ès azok a partnerek pedig ki tudja kibe jártak gumi nèlkül. ...
Egy b@szás se èr annyit,hogy ücsörögjek a dokinál a váróba.
Jelenleg jutottunk el oda mint társadalom, hogy rájöttünk, hogy a hormonális fogamzásgátlás borzalmasan káros a női szervezetre. Igen, vannak nők, akiknek semmi bajuk, pedig már 30 éve szedik, és vannak nők, akiknek mindenféle problémájuk lett tőle, a különféle egészségügyi dolgoktól a végtelenül lecsökkent libidóig. Ezeket sokszor évek alatt lehet rendbe tenni és sajnos nagyon sok ember küzd ezekkel, úgy hogy az orvos neki ezt ajánlotta és sosem mondta, hogy amúgy a világ össze problémáját is össze fogja szedni. Van még olyan eset is, hogy valakinek semmi baja, ameddig szedi és amikor abbahagyja, mondjuk más gyógyszer szedése, vagy amiatt mert gyereket szeretne, akkor jönnek elő ezek a súlyos problémák. A helyzet, hogy nem hormonokkal tömni a tested nagyon nem egészséges.
Ha ő úgy dönt ezt nem szeretné, akkor kérlek fogadd el. Tudom, hogy vannak más megoldások, de szerintem alapvetően az óvszer a legjobb védekezési módszer, nem csak a terhesség, hanem például a betegségek ellen is. Ha megtalálod a jót, akkor nem, egyáltalán nincsen különbség az érzésben, erre érdemes időt szánni. Teljesen fölösleges ebből a kérdésből ilyen egotripet kreálnod.
Nem zavarna.
Ne hisztizz emiatt. Nem rád tartozik, hogy mi volt az előző kapcsolataiban.
Én gyanakodnék.
Nem kérdezted hogy miért akar ha eddig nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!