Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha óvszert szeretne használni?
Figyelt kérdés
Barátnőm előjött azzal, hogy használjunk óvszert. Eddig nem használtunk. Soha egyik kapcsolatában nem használt. Ez engem zavar, hogy velük nem volt ez gond. De velem hirtelen az lett.febr. 2. 11:05
11/18 A kérdező kommentje:
#7 Ott a pont. Nem az óvszerrel van bajom. Hanem hogy mi ez az éles váltás.
febr. 2. 12:55
12/18 anonim válasza:
Nincs éles váltás. Vagy használod, vagy nem. Milyen átmenetre számítottál a kettő között, amitől kevésbé meglepő a dolog? Először csak egy terápiás beszélgetésen biztonságos környezetben beszélgettek róla? Utána ott van a szobában az óvszer, hogy megnyugtasson téged a jelenléte? Utána kibontjátok és már az éjjeliszekrényről figyeli a dolgot, de még csak csendben, beavatkozás nélkül? Utána már fel is kéredzkedik rád?
13/18 anonim válasza:
Hol írta a kérdező, hogy a barátnője szed fogamzásgátlót? Semmit nem írt erről. Azt írta, hogy hirtelen óvszert kell használni
14/18 anonim válasza:
Megkérdezted?
Mi van ha eddig foggátlót szedett ami tönkretette a testét és már nem szerenté szedni?
15/18 A kérdező kommentje:
#13 Na valaki végre észreveszi miről van szó.
Sehol nem írtam, hogy szed.
Ennek ellenére csak ilyen válaszok jönnek, hogy dögöljek meg mert ő tabit szed. Pedig nem.
Egyre szánlamasabb ez az oldal.
febr. 2. 18:17
16/18 anonim válasza:
Ha ez fontos információ, miért nem írtad le? Ha eddig nem védekeztetek, akkor itt a logikus következtetés: nem akar teherbe esni. Vagy tőled nem akar, de ebbe vadidegenek szerinted mennyire látnak bele, hogy majd ők mondják meg a ti életetek rejtélyeit?
17/18 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem írtam. A többit mind ti haluztátok be. Most emiatt hiába leszel ideges és kötekszel. Tanulj meg értelmezni egy kérdést. Addig meg ne itt játszál.
febr. 2. 18:25
18/18 anonim válasza:
15-ös az amúgy. Nagyon gáz. És pont én lettem lepontozva. Ennyi barmot. De nem csak itt ebben a kérdésben, hanem mindenhol ez van ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!