Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható az , ha a párod megkér arra hogy nem szeretne óvszert használni?
Sziasztok,
Elméletben együtt vagy egy férfival 1 hónapja. Kedveled az embert , és meg vagy győződve arról hogy teljesen megbízható. Viszont az első együttlét előtt azt mondaná a párod hogy "sose használtam még óvszert , és nem is szeretnék soha , amúgy sem tudok elmenni" akkor ebben az esetben mi lenne a reakció?
Ha egy éve járunk már és akkor veti fel a párom, akkor mérlegelek a lehetőségek között. De egy hónapos viszony után máris levágni az óvszerhisztit nagyon gáz.
Ha ennyire nem akarja, akkor kötesse el magát, férfiaknál amúgy is nagyon nagy százalékban visszafordítható.
Kapcsolat elején jobban preferálom a gumit, pedig amúgy nem a szívem csücske nekem se.
A párom is mondta hogy nem annyira szereti, de kérdés és kérés nélkül használta a kapcsolatunk elején.
Nem is feltétlenül bizalom kérdése szerintem, nem kell attól félnem hogy megcsal vagy bármi. Szimpla óvatosság.
Mondjuk azt nem igazán tudnám hova tenni, hogy még sose használta de mégis biztos benne hogy nem tud elmenni....
Sajnos nem olyan egyszerű, csak valami 3 gyerek után legális...
5: ha szedsz gyógyszer, vagy ms módon védekezel, és tényleg megbízol benne, akkor ok.
De abban ne bízz, hogy majd ő vigyáz. Felnőtt nő ilyennek nem dől be.
1 hónapos kapcsolatban meg teherbe esni nem igazán szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!