Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára láthatatlan férfiak miért nem próbálják ki a "pénz" hatékony módszerét? Az egész történelem bizonyítja, hogy működő módszer.
Hefner kifejezetten jóképű pasi volt. A pénze csak plussz dobott rajta.
Ki lehet próbálni a "pénz" hatékonyságát, előre szólok, eredmény nulla lesz.
A kulcs a tökösség, önbizalom, ápoltság. És természetesen hogy tudjon bánni a nővel, (nem elsősorban szexuálisan), szóval nőgyűlölők ne is próbálkozzanak.
1.
Ez régen igaz volt valóban, de manapság már sok mód van szerencsére javítani az anyagi helyzeten. Rengetegen ki tudnak törni csak tenni kell érte.
2.
Meg lehet szeretni a pénzes párunkat is. Nem kizáró ok a pénz a szeretetre vagy szerelemre. Vajna Timi is állítólag szerette férjét. El tudom képzelni.
Exem jómódú volt (nem, nem emiatt jöttem vele össze, a randi-szakaszban nem is tudtam) de mégis szakítottam vele.
Pedig amúgy nem mondom, hogy nem érdekel a pénz - múlt hétvégén végig dolgoztam, mert olyankor dupla annyit kapok, cserébe nem is volt szabadidőm, és ezen a héten is este értem csak haza, és mentem is aludni.
De a kapcsolatomtól jóval többet várok el, mint hogy "jövedelmezzen". Nekem társ kell, támasz (ez kölcsönös, én is támogatom őt) egy barát. A másik felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!