Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők számára láthatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára láthatatlan férfiak miért nem próbálják ki a "pénz" hatékony módszerét? Az egész történelem bizonyítja, hogy működő módszer.

Figyelt kérdés
Még 80-90 évesen is működik. Lásd pl Hugh Hefnert is anno. Tehát van megoldás. Nem kell kigyúrni sem az embernek magát. Egy próbát megérne, ahelyett hogy itt panaszkodnak.
tegnap 09:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Mert szó szerint nem lehet mindenki gazdag. Ha már ennyire tudod ezt, amit leírtál, akkor azt is tudhatnád, hogy az intelligenciánk, családi hátterünk (lelki és anyagi), neveltetésünk, hová születünk földrajzilag, korai kapcsolatok nagyon meghatározzák ezeket is, hogy később kik leszünk vagy milyen lehetőségeink lesznek az életben.
tegnap 09:49
 2/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:
77%
Nem, ez nem működő rendszer, ha olyan párt keresel magad mellé aki egy kicsit is szeret.
tegnap 09:50
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hefner kifejezetten jóképű pasi volt. A pénze csak plussz dobott rajta.

Ki lehet próbálni a "pénz" hatékonyságát, előre szólok, eredmény nulla lesz.

A kulcs a tökösség, önbizalom, ápoltság. És természetesen hogy tudjon bánni a nővel, (nem elsősorban szexuálisan), szóval nőgyűlölők ne is próbálkozzanak.

tegnap 09:52
 4/25 A kérdező kommentje:
3. Hefner 90 évesen már aszott vénember volt nem jóképű. Mészárosunk sem egy adonisz. Igenis a pénz miatt vannak mellettük.
tegnap 10:10
 5/25 A kérdező kommentje:

1.

Ez régen igaz volt valóban, de manapság már sok mód van szerencsére javítani az anyagi helyzeten. Rengetegen ki tudnak törni csak tenni kell érte.

tegnap 10:11
 6/25 A kérdező kommentje:

2.

Meg lehet szeretni a pénzes párunkat is. Nem kizáró ok a pénz a szeretetre vagy szerelemre. Vajna Timi is állítólag szerette férjét. El tudom képzelni.

tegnap 10:13
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Exem jómódú volt (nem, nem emiatt jöttem vele össze, a randi-szakaszban nem is tudtam) de mégis szakítottam vele.

Pedig amúgy nem mondom, hogy nem érdekel a pénz - múlt hétvégén végig dolgoztam, mert olyankor dupla annyit kapok, cserébe nem is volt szabadidőm, és ezen a héten is este értem csak haza, és mentem is aludni.

De a kapcsolatomtól jóval többet várok el, mint hogy "jövedelmezzen". Nekem társ kell, támasz (ez kölcsönös, én is támogatom őt) egy barát. A másik felem.

tegnap 10:47
 8/25 anonim ***** válasza:
61%
De nincs pénzük se és nem is lesz a legtöbbnek.
tegnap 10:52
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet mindenki gazdag ez olyan hogy mintha azt mondanád mindenkinek Pesten kellene laknia pedig nem lakhat mindenki Pesten vagy megyeszékhelyen.
tegnap 11:56
 10/25 A kérdező kommentje:
9. Már nem 100-200 éve élünk, amikor nem lehetett maximum házassággal előre lépni. Bárki vállalkozhat, tanulhat, dolgozhat amit szeretne. De akár bűnözésből is lehet pénzt csinálni, ha valaki nem szeret tanulni például.
tegnap 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!