Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százalékának elég párkapcsolatra az átlagos pénisz?

Figyelt kérdés
Átagos alatt 15 centi hosszút és 12-13 kerületű péniszt értek.
tegnapelőtt 17:27
A kérdező szavazást indított:
0-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
61-70
71-80
81-90
91-100
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Nem soknak. Idővel kevés lesz. Az ideális 17-18, vastag méret.
tegnapelőtt 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

1

Ez a számodra ideális méret?

tegnapelőtt 17:33
 3/14 anonim válasza:
19%

Miért ebben a témakörben van ez a kérdés? Tàrskeresési probléma szerint hogy 15 cm a kukeszod? Hány nő utasított el ezzel az indokkal?

Bár én nem vagyok férfi de úgy tudom hogy az egészséges férfiak között a 17 cm az átlag. Főleg most hogy megnyùltak a férfiak és nők is egyaránt testmagasságban is. Nem akarlak elkeseríteni csak a 15 cm már átlag alattinak számít. Ettől függetlenül alkalmas a szexre vagy hogy legyen kapcsolatod.

tegnapelőtt 17:34
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
#3 Teljesen igazad van. A 15 átlag alatti vagy talán átlag alja. Főleg a 18-25 korosztálynál, akik már jóval magasabbak is, mint a 40-50-es korosztály. Van is egy idősebb női ismerősöm, aki fiatal fiúkra vadászik. Több szempont miatt is, de megjegyezte, hogy átlagban biztos nagyobb van nekik :D
tegnapelőtt 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy az megvan, hogy a magasságnak semmi köze a farok mérethez????

A férjem 190cm és 14cm kb a farka. Jó vaskos. Nekem tökéletesen megfelel.

tegnapelőtt 18:21
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Kérdés: mi ér többet, ha valakit kefélnek egy 20 cm eres farokkal 10 percig vagy egy 15 cm essel fél óráig?
tegnapelőtt 18:24
 7/14 TiniTitán0213 ***** válasza:
Biztos van olyan akinek ez jó lesz.
tegnapelőtt 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
47%

Tavaly voltam egy kis ideig kapcsolatban egy huszonéves fiatalemberrel (kosárlabdázó, 1.90 magas), hát őszintén szólva elég nagy csalódás volt erektált állapotban az a 12-13 cm…

(Viszont a férjem 18 centije meg túl nagy nekem, állandóan óvatoskodni kell. Számomra a legtökéletesebb a 14-15 centis)

N/40+

tegnapelőtt 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem úgy függ össze, hogy minnél magasabb, annál nagyobb a pénisze. Hanem, hogy nőt az átlagmagasság, férfiasabbak a pasik, sőt nőt a talpméret is (erre is láttam már kutatást) stb. így valószínűleg nőt az átlag pénisz is.
tegnapelőtt 18:49
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Szín tiszta genetika az egész ahogyan fentebb is írtak magasabbak az emberek így minden nőtt a talp, kéz fej, ezzel a fasz is nagyobb lett illetve a sok kaja ami gén kezelt az is hozzá járult,h gyorsabban és nagyobbra nőtt a mostani generáció a következő pedig nagyobb lesz és így tovább ez mind a 2 nemre igaz a nők is magasabbak lettek fejletebbek a mostani 12-15 éves korosztály már fejlett nő alig lehet különbséget tenni ki múlt 18.
tegnap 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!