Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százalékának elég párkapcsolatra az átlagos pénisz?
Figyelt kérdés
Átagos alatt 15 centi hosszút és 12-13 kerületű péniszt értek.jan. 27. 17:27
11/14 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos pénisz a nők 90%-nak megfelelne, de a többségnek ez amolyan "boyfriend dick". Élvezhető, de nem ideális.
A nők nagy részének kb 18cm hosszú és 15cm kerületű pénisz a tökéletes.
12/14 anonim válasza:
#11 Én is így gondolom. A legtöbb nő megelégszik a 14-15/4 mérettel, de messze nem ideális. Ha választhatna, bizots nagyobbat választana. Kérdés, hogy meddig elég neki. Ha jön egy hasonló pasi csak nagyobb farokkal valószínűleg elhagy/megcsal, amit én teljesen megértek.
13/14 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣 peeersze, a komák jobban tudják, mint mi, nők…. 🤦🏼♀️ (de érthető, végülis vmivel vigasztalniuk kell magukat, 11, 12-es)
14/14 anonim válasza:
#13 Ezt a nők mondják. Én csak leírtam, hogy ők mit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!