Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni, hogy diplomás, szép arcú, jó alakú, minőségi életet élő nőként ne próbálkozzanak nálam más kategóriájú férfiak? Ők tényleg nem látják a különbséget?

Figyelt kérdés
jan. 22. 14:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%
Milyen az a minőségi élet? És milyen férfiak próbálkoznak?
jan. 22. 15:36
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Engem pl nokent tadzitanak a diplomas ferfiak,mert ok elfelejtik h az eletben vslo ervenyesuleshez a papirjuk nem eleg. Megszerelem otthon,amit tudok,de ne csak en csinaljam mar vag el tudjak bedzelgetni mit hogy szereltem meg es ne azt mondja,h nem erdekli a tema.

Vagy a jozan paradzti esz a problemamegoldojestseg w mindennspokban hianyzik evy csomo emberbol. Ismertem 8 altalanot vegzett embert (ex elettars) ,aki ugyanannyi havi jovedelmet kap mint egy vezeto beosztasban levo jogasz baratom (baratsag). Itt a szememben egyettelmuen eletkepesebb a papirok nelkuli. Egyszeruen a papirok elhitetik az emberekkel,h az mindent helyettesiti . H hekyettediti a jozan eszet a gondolkodast. A jozan eszt nem papirokkal osztjak.

jan. 22. 16:29
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

12

A gusztustalan írásképed elintézi, hogy bele se kelljen kötni a kommentedbe. Ügyes.

jan. 22. 17:23
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
megértelek... mondjuk én nem vagyok sem szép, sem csinos, mégis olyan alja pasik írnak rám, akiknek még arra se lenne joga, hogy megnézzék a képemet... én is elgondolkodom néha, hogy azoknak mégis milyen önértékelésük van.
jan. 22. 19:50
 15/26 anonim ***** válasza:
30%

Látom nálad is van nagy arc a nagy semmire.

jan. 22. 20:11
 16/26 A kérdező kommentje:

14es,na erről van szó.

Mindenféle ápolatlan csúnya pali füttyög az utcán, irkálnak a közösségi oldalakon.

Nem értem miért nem néznek tükörbe.

jan. 22. 20:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen egy kérdés, mikor pasik beszélgetnek magukat nőnek kiadva..:)

Egyébként én így éreztem 16-21ig. De nem igazán azon voltam kibukva, hogy "csúnyák", hanem azon, hogy öregek. Legalább 10 évvel. Aztán megszoktam, hogy az idősebb férfiak jórésze beteg, és minden fiatalnak látszó lánynál próbálkozik, mert vesztenivalója egyiknek sincs.. Ha nemet kapnak csendben, nem érdekli őket, mert csak megdugni akartak, ha meg kritikát kapnak, azért nem érdekli őket, mert tudják, hogy megverhetnének/lealázhatnak egy tizenéves gimist, mivel nem voltunk egy kategória.. sok szociopata és nárci..

Ugyanezt éli át mindenki, akiből hiányzik az önkritika, vagy ki akar használni. Nem néz meg annyira, hogy érdekelje, milyen is vagy, egy próbálkozásnak jó leszel, csak egy szám vagy náluk, nincs vesztenivalójuk.. aki leszólít úgy, nem vagytok egy kategória, az veszélyes és vigyázni kell vele. Amit tehetsz ellenük: semmi. Ez van, ne vedd fel, koptasd le.

Annak kellene odajönnie bárhol, akivel kölcsönös a szemkontaktus TÖBBSZÖR, enyhe mosoly is játszhat.. egyszerűen érzik az emberek(a normálisak), ki vevő rájuk, a többi meg mennyiségre megy és szinte bárki jó neki, csak álljon fel rá.. nekik nincs vesztenivalójuk.

Egyébként nekem bejön 60-120 kilóig sokfajta férfi, sokfajta öltözködéssel, háttérrel, mindig így volt, és a barátnőimnél is, meg mindenkinél, akit ismerek. Egyszerűen kellett a kölcsönös szimpátia megjelenésre is, de ott is inkább az embert lőttük be, néztük a mimikáját, a mozgását, a reakcióit, a hangját a ruháin a fején és a testén kívül elsőre. Ezért lehet megszeretni sokfajta karaktert, mindenki másért érdekes és vonzó, amíg az egyik nagy erős védelmező, a másik intelligens, a harmadik sportos, a negyedik szerethető és érzékeny, az egyik nagyszájú és vicces, a másik meg csendes és figyelmes. Mindenkiben sok jó van.. és a nők általában észreveszik a jót, és a rosszat is és értékelik.. Keressétek a szemkontaktust meg a szégyellős vagy direkt mosolyt, a visszatérő kölcsönös pillantásokat és csak azokhoz menjetek oda, akiknél ez megvan. Aki "nyitott", az jelezni fog, keresni fog, tegyétek ti is ezt!

jan. 22. 20:52
 18/26 anonim ***** válasza:
44%

TROLLKÉRDEÉÉÉSSSSS!!!!!!

TÖRÖLTEtni!!!!

jan. 22. 22:07
 19/26 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
jan. 22. 22:22
 20/26 anonim ***** válasza:
17%
19! Röhöghetsz pasikám, de attól még töröltetni kéne. 😉
jan. 22. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!