Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik éltetek már akkor, a 80-as, 90-es években is ilyen nehéz volt társat találni és akkor is ilyen sok volt a magányos, elkeseredett férfi mint napjainkban?
Akkoriban még diszkokban lassuzene is volt, a fiúk felkérték a lányokat táncolni meg ilyenek. Vagy suli utan hazakisérték. Megfogták bátortalanul a kezét.
Előbb volt a szerelem egyuttjárás es csak utána a szex.
Más volt.
Nem olyan hogy neten kérdezik hogy milyen bugyi van rajtad, szexelsz e első randin, meg hasonlo "ismerkedések".
Tényleg, még nálunk is volt sulidiszkó 😃 én 85-ös vagyok.
Szerintem mindkét nem igényei alacsonyabbak voltak külsőre. Mindenféle párt lehetett látni(ducibb egyszerű lány helyes sráccal és fordítva), nem voltak ennyire bekategorizálva, hogy kinek ki a "szintje".
Sokat lógtunk kint mert nem volt net, így összevetődtünk, bandáztunk, szegről-végről mindenki ismert mindenkit a környéken a giatalok között, ezért valahogy mindig alakultak ki párok.
" Mindenféle párt lehetett látni(ducibb egyszerű lány helyes sráccal és fordítva)"
Most is. Viszont az emberek nem voltak ennyire bezárkózva a szobájuk mélyére, ami az internetnek köszönhető, hanem élőben beszélgettek.
Akkoriban a kiscsajok a Backstreet Boys-ra nyaladzottak, ok voltak a Chad-standard.
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!