Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan nőkre nem érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nőkre nem érdemes hajtani, akiknél sokan próbálkoznak?

Figyelt kérdés
Akárhogy nézzük ez egy verseny, a szép nőkre túlkereslet van, ez az állatvilágban is így van, a hímek megküzdenek egymással. Viszont, ha valaki kicsit kényelmesebb típus, akkor nem biztos érdemes ilyenbe belevágni, emlékszem egyik híresség is mondta mindig a második legszebb nőre kell hajtani, mert az első elviszi a többség figyelmét. Most ez nagyon leegyszerűsítem, de végülis azért azt is kell nézni, ha már beleteszi az ember az energiát, akkor nagyobb valószínűséggel térüljön meg. Ha kilencen próbálkoznak nála, minek álljak oda tizediknek? Mi értelme van? Inkább egy olyan, aki nem az a nagy szépség, de bájos a maga módján és közel lehet férkőzni hozzá.

jan. 20. 21:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"mert a nő igy azt fogja választani aki a többit elnyomja"

Nem, hanem aki jobban tetszik neki.

jan. 21. 04:52
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Annak a pasinak akinek tényleg akar valamit és nem csak egy numerának nézi annak valahogy ezt ki kell mutatnia. Rám is általában sokan hajtanak de nagyon ritka az aki emberi módon, és egész véletlenül aki nekem tetszik az persze pont sehogy se kezdeményez. Pedig nem sokba telne egy kicsit elgondolkozni és valami olyan módon lépni ami nem az mint a másik 10 embertől tapasztal a lány, mint "dugnálak" és társai. Hanem írsz mondjuk neki egy kedves üzenetet, elhívod randira akár a többi hím szeme láttára. Hidd el sok nőnek van elege abból hogy a sok gyökér miatt a normálisak nem kezdeményeznek..
jan. 21. 07:55
 23/28 anonim ***** válasza:
60%

Csináld csak. Alkudj meg nyugodtan, de ne éreztesd egy életen át azzal a nővel, hogy nem rá vágytál csak ő volt a legjobb amit össze tudtál hozni.

Szánalmas milyen férfiak vannak...

jan. 23. 22:41
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne versenyezni akarj a nőért, hanem magadat megmutatni, és őt megbecsülni.
jan. 24. 10:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Az állatvilágban is a szép egyedekre hajtanak? Hát nagyon nem :D A sánta, fél szeműre is ugyanúgy hajtanak a hímek, képesek érte akár meg is ölni egymást, nem csak a(z ember számára) szép egyedek miatt. És a nőstényt sem az érdekli, hogy minél esztétikusabb legyen a hím, hanem hogy melyik a legkompetensebb, tehát mondhatni nem is ő választ, hanem a hímek meccselik le, aztán a győztes eléjárul. Teljes nálad a képzavar.
jan. 24. 10:49
 26/28 anonim ***** válasza:
25%

Ugyanezen a véleményen vagyok én is. Egy számomra nem vonzó nővel nem jönnék, nem tudnék összejönni. Aki pedig tetszik, arra biztosan hajtanak, a sorba pedig be sem állnék, nemhogy még komoly próbát tegyek. Persze ez másképp volna, ha érdemes volnék arra, hogy engem válasszon. De nem vagyok sem tökéletesen jóképű, hogy befutó legyek, sem olyan vagyontárgyaim, vagy életem amiért felnézne rám egy nő. Akkor miért is pedálozzak?

Viszont ha ezek mind meg is lennének, akkor sem lenne egyből garantált a siker, mert mint írtuk jónéhányan, millió pasi lóg fürtökben a nőkről.

Inkább megyek rakok egy lottót, arra is nagyobb az esélyem, hogy megnyerjem.

jan. 24. 11:56
 27/28 anonim ***** válasza:
41%
Amelyik nőre sokan hajtanak ott első sorban jó lenne tudni , hogy hánnyal megy el kefélni ezek közül mert nyilván nem lehet olyan nővel komoly kapcsolatot ki alakítani aki minden olyan férfival le fekszik aki tetszik neki . Van a másik véglet , hogy nem fekszi le mindenkivel de sok olyan ostromolja akikkel nem lenne párkapcsolatban mondjuk mert gyökerek , és te ki tűnsz a nem gyökérségeddel akkor már jobb esélyeid vannak. Mondjuk én olyan nőben nem tudnék megbízni akit rendszeresen ostromolnak a férfiak és ő még el is flörtölgetne velük meg ki tudja mi más, hiába lenne velem kapcsolatban ez a részemről nem kapcsolat, ahol én tudok normálisan erkölcsösen viselkedni azt vissza fele is elvárom , ahogy észre veszem az ellentettjét szó nélkül kiszállok , nem fogom megindokolni miért csak felszívódok , az én becsületemet nem sértheti meg olyan nő sem aki kedves a számomra.
jan. 24. 17:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egymást keresitek, nem lesz hiábavaló a próbálkozásod.
jan. 26. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!