Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak, aki nem a netes ismerkedés híve, hol érdemes
próbálkozni? Szerintetek
30-as éveim elején járó fogorvos vagyok, saját fogorvosi rendelőt vezetek, valamint orvosi felmenőkkel rendelkezem így anyagi problémáim sosem voltak. Még csak próbálkoznom sem kell az ismerkedéssel, heti szinten több megkeresést is kapok hölgyektől / lányoktól, hogy esetleg lenne-e kedvem meginni egy kávét, beszélgetni egy séta mellett vagy valami közös programra elmenni. Többnyire a pácienseim vagy a pácienseim köréhez tartoznak (nővér, húg, barátnő stb...). Egyszerűen a hölgyek keresik a művelt, intelligens, jómódú és okos embereket társaságát. ;)
2024. jan. 7. 10:19
Házhoz jön a p.na🤣 ez de gáz. Fenének se kéne ilyen felajánlkozo páciensecske🤣
2024. jan. 7. 10:25
#1: És nem zavar egyáltalán, hogy nem kell kezdeményezned egyszer se, jönnek, mint a szalagon a csirkék?
2024. jan. 7. 10:29
Könyvtár, utca, bolt, tömegközlekedés, rendezvények, koncertek.
2024. jan. 7. 10:36
3. Az ilyenek simán válogatnak es offolják aki kiesik.
2024. jan. 7. 10:38
1 Ha jót akarsz magadnak akkor sosem fogsz kezdeni olyan nővel aki veled megpróbál kikezdeni. Ez egy alap szűrő, főleg egy magasabb egzisztenciánál. Az a nő, aki mögött nincs érdek az nem fog lépni egy férfi felé. Még akkor sem ha neki nagyon tetszik az illető. És nem fog semmiféle barátnőt, akárkit beszervezni, hogy hozzon veled létre találkozást..
2024. jan. 7. 10:38
A 6-os válasz vicces, mert sokszor meg pont azt írják, hogy a nők ne legyenek bénák és merjenek kezdeményezni. Szóval nem lehet igazságot tenni. E is attól függ, milyen ember az, akinél kezdeményeznek.
És még azt is hozzátenném, amikor a férfi kezdeményez, őt nem az érdek mozgatja? Dehogynem! Hiszen akar egy kalandot, vagy tartós kapcsolatot, mindegy. Nőknél ugyanez benne van a pakliban.
2024. jan. 7. 13:15
Az elmúlt 6 év kudarc után sehol.
2024. jan. 7. 13:25
2024. jan. 7. 13:33
6-s ez nem igaz!
Én már próbálkoztam pasinál, teljesen átlagos nő vagyok gondolom ezért nem jött össze. Az egyik azóta is "haver", a másik próbálkozott utána de mivel először elég ocsmány módon koptatott le gondolhatja mindenki, hogy kiábrándultam...legutóbb meg tök gáz módon történt leírni se akarom a csávó írt rám, aztán gondolom meggondolta magát...azóta "csak" nézegeti a képeimet.
2024. jan. 7. 14:10
Kapcsolódó kérdések: