Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznom, vagy el fog küldeni a fenébe? Bővebben a leírásban.
Régóta tetszik egy lány a sulimból. Facebookon ismerősök vagyunk régóta, de személyesen nem ismerjük egymást egyáltalán (nem vagyunk beszélőviszonyban sem). Még Valentin napon küldtem neki egy levelet (kézzel írt levelet, amit a ,,suliposta" kézbesített elvileg). Ebben kissé hosszan leírtam, hogy nagyon aranyosnak találom, és hogy szívesen megismerném őt.
Két nappal később ráírtam Facebookon, hogy megkapta-e a levelet, de nem válaszolt (pedig megnézte az üzenetet).
Azóta (február óta) hanyagoltam a dolgot. Viszont még mindig nagyon tetszik. 1 hét múlva ballagok a suliból, ezért gondoltam, hogy megpróbálok vele beszélni személyesen. Szerintetek lenne értelme, (a februári válasz hiányának tükrében) vagy hagyjam?
19/f
1-es:
Igen, nagyon sok vesztenivalóm nincs, ezért is vetődött fel bennem a próbálkozás lehetősége... de azért feleslegesen senki sem szeretné magát kitenni a pletykáknak... :P
Ugyanmár, a legrosszabb esetben is néhány nap alatt lejárna a téma a suliban.😊
#1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!