Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes próbálkoznom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Ahogy nézegetem az oldalt egyre több es több dolgot találok aki elméletileg előny a lányoknál es jellemző rám és ha mar a sors ilyen tulajdonsagokkal áldott meg szeretném kihasznalni :D de ötletem sincs hol lenne esélyem rá...
2016. jan. 20. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Lol, dehogy :D

Ez az oldal nem tükrözi az átlag magyar lányokat.

2016. jan. 20. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ide általában кurvák járnak járnak
2016. jan. 21. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Pont hogy nem... a nagyon jókislányok járnak ide.
2016. jan. 21. 17:10
 4/7 A kérdező kommentje:
van ez is az is tisztában vagyok vele de nekem nem is egy átlagos tinip*csa kell... itt egészen normális lányok vannak csak többségük ronda
2016. jan. 21. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Na az utolsóval sajnos rávilágítottál a problémára. Aki ma jobban néz ki mint a bányarém, az rögtön azt hiszi, neki is majd kilép a filmekből a Rájen Goszling és elviszi valami luxus étterembe a 30 milliós kocsival. Ha átlagosan nézel ki, és egy 8 éves Renault a családi autó, valamint max egy StreetFoodra tudod elvinni, akkor ráb..tál.
2016. jan. 21. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

"itt egészen normális lányok vannak csak többségük ronda"

Tökéletesen megfogalmaztad! (Bár ez épp úgy igaz az itteni fiúkra is)

2016. jan. 22. 00:30
 7/7 anonim válasza:

Honnan a bánatból tudjátok ti, hogy itt rondák a lányok?? :O Merthogy profilkép sincs, mint mondjuk a Facebookon...

Szerintetek a netes fórumokat csak csúnya emberek használják? :D Istenem, de okosak vagytok...

2019. jún. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!