Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annak, aki nem a netes ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak, aki nem a netes ismerkedés híve, hol érdemes próbálkozni? Szerintetek

Figyelt kérdés
Sikersztorik is jöhetnek . 30as korosztály
2024. jan. 7. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja az kimaradt hogy nem volt érdek mögötte a célom megtalálni a társam az életbe, végülis ez is egy érdek. 10-s voltam.😀
2024. jan. 7. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdés, mit értünk az alatt, hogy "érdemes"... hogy lehet-e vagy hogy nagy az esély? Ha utóbbit, akkor sztem közösségekben jobb a sikerességi ráta... sportegyesület, túracsoport, társasjátékkör, kurzusok stb. Persze leginkább akkor, ha az illető nem direkt csak és kizárólag csajozni / pasizni megy oda és nem rí le róla, hogy neki csak az kell... és hajlandó kötetlenül is ismerkedni és nem ajtóstul rontani a házba, hanem azután megtenni az első lépést, hogy beszélgettek.

De kb. bárhol lehet, akár vadidegeneknél is próbálkozni, csak lutri, hogy melyik nő hajlandó idegenekkel ismerkedni. Mert van, aki hajlandó, van, aki nem. Én pl. mentem már úgy randira, hogy a villamoson szólított le vki, de azt is megértem, aki rossz tapasztalatok miatt nem akar idegenekkel ismerkedni,

2024. jan. 8. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!