Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 óránként válaszol jobb esetben. Hagyjam?
Megismerkedtem egy lánnyal a konditeremben. Alapvetően nálam komolyabban nem sok ember veszi ezt a sportot, így az, hogy én leszólítsak egy lányt a teremben, azt kizártnak tartottam, DE, ennek ellenére mégis megtörtént.
Nem ismerkedési céllal szólítottam meg.
Egyre többet beszéltünk, aztán online is bejelöltem, de itt elég fura.
Élőben oda jön hozzám, beszélget, segít elpakolni a súlyokat is stb.
Nincs barátja, ha írok válaszol, kérdez is, de van, hogy 8+ órán keresztül nem ír vissza, de nagy átlagban is 2-3 óra. Pl írok neki, 2 óra múlva válaszol, én válaszolok neki, amint tudok (20p max, de volt, hogy szinte azonnal) és megint 2 óra eltelik a következő üzenete után. Elnyeli a föld 1 perc alatt, vagy micsoda? :D
Mondhatnám azt, hogy nincs ideje, de nem így van. Iskolába jár, kollégista, nem dolgozik, és egyébként is, nem nagy erőfeszítés írni 2 mondatot. A teremben is szettek között nyomkodja a telefont.
Valamiért azt érzem, hogy nem kellene erőltetnem ezt. Ha unatkozik, válaszol, valami ilyesmi lehet a dologban szerintem.
"Igen, minden ember más, de mindenkinek arra van ideje, amire szeretne időt szánni."
Te nagyon akasz baszni, ebből ennyi derül ki. És zavar, hogy ő nem.
Az, hogy a telefonján lóg, nem jelent semmit. *Hozzád* kell kedv. Te egy idegen vagy egyelőre, akivel több energia cseverészni, mint egy tesóval.
Szerintem keress hasonló extrovertált csajt.
Nem baj az, ha nincs kedve beszélgetni, de tegyen úgy, mintha lenne. - Miért kéne úgy tennie?
Ha randira hívnád, az lehet, hogy érdekelné.
Az, hogy a szettek között nyomkodja a telojat, nem jelent semmit. Ott mi mást csináljon, míg pihen? Vagy a telót nézi, vagy bamul ki a fejéből. Én is a szettel között szoktam atporgetni az instat, esti üzenetekre akkor válaszolok (hajnalban járok edzeni, meló előtt).
Munka közben, de legyen az a csaj esetében suli - én sem válaszolok kevésbé fontos üzenetekre meg regenyekre. Délután otthon teszek veszek, elmegyek vásárolni, főzök. És pikkpakk este van, mire kedvem és időm van normálisan válaszolni az üzenetekre. Persze amikor a fű sem nő munkában ami nem jellemző, akkor többet nyomkodom a telomat én is. Úgyhogy ne megsertodj meg ne vonj le látatlanban következtetéseket. Legközelebb a kondiban kérdezd meg, van-e kedve veled inni vagy enni valamit 1x edzés után. Most te egyelőre egy random idegen vagy a teremből, aki néha ráírogat. Még ha tetszel is neki, nem lesz lelkes attól, hogy néha chateltek meg csevegtek a teremben.
2-3 orankent az tok jo. En nem valaszolok ilyen gyakran.
34N
Baszki, de félrement itt jópár embernél a dolog. Nem gondoltam
volna. :D
Nagyon akarok baszni? Nem ismersz, és ezt így megállapítottad? 21 éves vagyok, lánnyal nem voltam még, pont azért, mert nem akarok fűvel fával összefeküdni, pedig lehetett volna rá alkalom. De igen, baszni szeretnék biztosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!