Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 óránként válaszol jobb esetben. Hagyjam?
Megismerkedtem egy lánnyal a konditeremben. Alapvetően nálam komolyabban nem sok ember veszi ezt a sportot, így az, hogy én leszólítsak egy lányt a teremben, azt kizártnak tartottam, DE, ennek ellenére mégis megtörtént.
Nem ismerkedési céllal szólítottam meg.
Egyre többet beszéltünk, aztán online is bejelöltem, de itt elég fura.
Élőben oda jön hozzám, beszélget, segít elpakolni a súlyokat is stb.
Nincs barátja, ha írok válaszol, kérdez is, de van, hogy 8+ órán keresztül nem ír vissza, de nagy átlagban is 2-3 óra. Pl írok neki, 2 óra múlva válaszol, én válaszolok neki, amint tudok (20p max, de volt, hogy szinte azonnal) és megint 2 óra eltelik a következő üzenete után. Elnyeli a föld 1 perc alatt, vagy micsoda? :D
Mondhatnám azt, hogy nincs ideje, de nem így van. Iskolába jár, kollégista, nem dolgozik, és egyébként is, nem nagy erőfeszítés írni 2 mondatot. A teremben is szettek között nyomkodja a telefont.
Valamiért azt érzem, hogy nem kellene erőltetnem ezt. Ha unatkozik, válaszol, valami ilyesmi lehet a dologban szerintem.
Minek hívna meg egy olyan nőt bárhova is, aki minden válasszal órákat váratja?
Ne bíztasd már hülyeségekre!
Nyilvánvaló, hogy leszarja.
Valóban nem tűnik túl lelkesnek.
Ha tippelni lehet,szerintem más èrdekli,veled szimplán csak kedves.Ezt a választ most magamból kiindulva írtam, ugyanis engem ha èrdekel valaki,megragadok minden alkalmat,hogy kommunikáljak vele.Ha munkaügyben,akkor azèrt,ha csak bármit szeretnék vele megosztani,akkor azért...
8 órán keresztül képes "váratni" akár egy 1-2 szavas válasszal is, szerinted mennyi esélyem lenne, ha elhívnám valahová? :D Más lenne a helyzet akkor, ha gyakrabban írna és magától..
Szimplán csak érdekelt a véleményetek, nem az esküvőt tervezem.. :D
Több vasat tart a tűzben
Te most parkolópályán vagy.
Annyira buták vagytok. Ti ilyen extrém extrovertáltak vagytok, akik egész nap várjátok, hogy valaki hozzátok szóljon? Komolyan mondom, az életet elrontja ez a 24 órás elérhetőség, mert mindenki azonnal figyelmet követel. Esélyünk sincs arra, hogy hiányozzunk egymásnak, hogy feldolgozzuk a másikat, hogy fejben tervezzük a másikkal a dolgokat.
És lehet lenne csomó jó kapcsolat, de mindenki erőszakolja az azonnali reagálást. Milyen fura, hogy minél közelebbi egy kapcsolat, annál jobban megérti a másik, ha nem állsz vigyázban, hogy azonnal válaszolj.
Képzeld el, ha nem lenne okosteló. Nem agyalnál ilyen hülyeségeken, napi egyszer hívnád, és nem zaklatnád minden kis butasággal. Mindketten kapnátok levegőt. Nem lenne ilyen "nem érdekled eléggé". Engem nagyon is érdekelnek a barátaim, a családom, de nem fogok mindent eldobni, ahogy írnak. Ahogy ha élőben elhívnának valahova, akkor sem mennék, ha nincs kedvem. Csak ők megértenék, nem nyafiznának.
Nem vagyok extrovertált, sőt.
De az, hogy írok valakinek, visszaír, én pedig 2 percen belül visszaírok, Ő pedig utána 8 órán keresztül figyelmen kívül hagy, az azért elég egyértelmű visszajelzés.
Nem baj az, ha nincs kedve beszélgetni, de tegyen úgy, mintha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!