Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 óránként válaszol jobb esetben. Hagyjam?
Megismerkedtem egy lánnyal a konditeremben. Alapvetően nálam komolyabban nem sok ember veszi ezt a sportot, így az, hogy én leszólítsak egy lányt a teremben, azt kizártnak tartottam, DE, ennek ellenére mégis megtörtént.
Nem ismerkedési céllal szólítottam meg.
Egyre többet beszéltünk, aztán online is bejelöltem, de itt elég fura.
Élőben oda jön hozzám, beszélget, segít elpakolni a súlyokat is stb.
Nincs barátja, ha írok válaszol, kérdez is, de van, hogy 8+ órán keresztül nem ír vissza, de nagy átlagban is 2-3 óra. Pl írok neki, 2 óra múlva válaszol, én válaszolok neki, amint tudok (20p max, de volt, hogy szinte azonnal) és megint 2 óra eltelik a következő üzenete után. Elnyeli a föld 1 perc alatt, vagy micsoda? :D
Mondhatnám azt, hogy nincs ideje, de nem így van. Iskolába jár, kollégista, nem dolgozik, és egyébként is, nem nagy erőfeszítés írni 2 mondatot. A teremben is szettek között nyomkodja a telefont.
Valamiért azt érzem, hogy nem kellene erőltetnem ezt. Ha unatkozik, válaszol, valami ilyesmi lehet a dologban szerintem.
Minden lány ilyen.
Amióta fent vagyok társkeresőn szinte ez megy.
Figyi. Ha én 20 mp-en belül válaszolok neked, akkor te is azonnal visszaírsz, ez így megy tovább és elmegy az egész nap arra, hogy teljesen érdektelen dolgokról fecsegünk órák hosszat.
Elöször is tisztázd magadban, hogy mit is akarsz töle. Mert ebböl a viselkedésedböl nekem nem jönne le különösebben semmi. Én is járok terembe, de ha ott többször találkoznék veled, ott beszélünk, aztán meg írogatsz, ebböl nem azt veszem le, hogy többet akarnál tölem. Ha akarnál, akkor meghívnál egy italra, vagy valami programra. De ennek az írogatásnak semmi értelmét nem látnám. Arra meg böven elég kétóránként írogatni, hogy mikor megyek legközelebb edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!