Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ferfirol lenne szo, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfirol lenne szo, akit 2023ban ismertem meg… Csaladunk baratja, akkor talalkoztam vele eloszor… o 32 eves volt, en 19 akkoriban… Elkezdett eleg felreerthetetlenul flortolni velem, sokat irt is es bokolt… Mit rontottam el???

Figyelt kérdés
Amig egyszer csak meg nem szakadt ez az egesz koztunk. (Nem tortent vegul semmi, mert mindig csalad jelenleteben talalkoztunk eloben, bar sokat irt nekem, hogy miattam jon es gondol ram…) aztan 2023 vegen osszejott egy sok gyermekes edesanyaval (kb 28-29 evessel) mar tobb mint 1 eve egyutt vannak es nem hagy nyugodni a gondolat…Tudom jol, hogy nem igert nekem semmit, nem volt koztunk semmi komoly igy nem is gondolhatok rosszat rola/roluk de ugy faj az egesz…. Miert van az, hogy ismerkedesi fazis kozben masoknak is csapta a szelet? Valamit elronthattam? Annyira emeszt a dolog… amikor meglattam, hogy uj profilkepet posztolt az uj nojevel teljes mertekben osszetortem, pedig azt hittem ugysem jonnenk ossze mivel tul fiatal vagyok, en iden leszek 22 eves, o 35… sok vele egykoru ferfi probalkozott de a szivem melyen csak ra gondolok…:(((( Mit adhatott neki a masik no amit en nem?:((( massal is tortent mar ilyen? Nem is volt annyira esetem a csavo, de annyira sirhatnekom van s nonstop eszembe jut, azota is nezegetem a lany uj kepeit kettojukrol…:((( belebolondulok…

#szex #korkülönbség #Beszelgetesi fazis #Uj no #Viszonzatlan erzelem
jan. 14. 06:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

"… nem is tudom engem miert erdekel igazan, de eddig ezt meg senkinek sem mondtam, ezert szerettem volna kiirni ide es a valaszok maris segitettek kicsit feldolgozni es tullepni rajta!"

Személyesen nem értem miért hiszed, hogy rajtad a tanácsok segítenek amikor csakis önmagad által tudnál végre-valahára túllépni azon, hogy nem kellesz neki. Mondjuk ha 2 éve picsogsz amiatt, hogy nem kúrt meg akkor pszichológiai tanácsadásokra van szükséged mert tisztán látszik, hogy van baj a toronyban nálad jócskán...

jan. 30. 20:15
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves 11es!:)

Nem olyan konnyu tullepni rajta sajnos, barcsak ertenem miert… legfokeppen azert szuletett meg a kerdes, mert kivancsi voltam, hogy masok voltak-e hasonlo helyzetben. Eddig ilyenre valaszt nagyon nem kaptam, es igen, lehet hogy baj van a fejemben, mert nagyon ragaszkodo tipus vagyok… csak azt nem ertem, hogy miert pont ez a srac fogott meg, mikozben “nem az esetem”… valahogy masnal ilyet meg nem ereztem, hiaba.:/

Elegge ilyen viszonzatlan dolgonak elem meg, pedig o kezdemenyezte az egeszet, es igen, lehet hogy az egomat bantja az, hogy egybol osszejott valaki massal.:/

De igenis jo olvasgatni itt a valaszokat, a tiedet is!:)

Koszi mindenkinek!

jan. 30. 23:58
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha az idosebbekre buksz van itt par 30 as eleji es tuli is..
jan. 31. 00:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
febr. 4. 13:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Sokan irtatok privatban, hogy miert is nem jon be a csavo es hova valosiak vagyunk. Budapesten elek. Igazabol egy nagyon helyes barna szemu szoke ferfi, nem is itt lenne a problema, csak egyszeruen nem igazan az esetem megis megfogott nagyon…. Pont ez zavar… olyan megmagyarazhatatlan… Tudom, hogy nem minden a kulso, valoszinuleg az fogott meg, hogy olyan szepen beszelt velem…Rolam is kerdeztetek privatban, az uj noje egy barna haju kek szemu alacsony no, en magas szoke vagyok…Igazabol az frusztral a legjobban, hogy teljesen mas tipus mint en… es ezek szerint vele ugyanabban az idoben kezdett el flortolni vagy kicsit kesobb… En az a tipus vagyok, akinek ha nagyon tetszik valaki akkor csak nala probalkozom… De nyilvan a pasiknal mas ezek szerint… vagy csak nala… most lesz a szuletesnapja es a csalad reven en is hivatalos vagyok ugymond, bar nyilvan konkretan nem hivott meg… viszont gaz lenne azt mondania, hogy en ne menjek el… de ott lesz az uj noje es kinos lenne, ezert nem megyek. Csak mivel ez a szuletesi honapja, folyton ezen kattog az agyam…Biztos csak en vagyok ekkora szerencsetlen, hogy egy kis florton nem tudok tullepni 2 ev utan sem… pedig flortolt velem azota tobb srac is, fiataltol idosebbig… s megis o kell, mert nem kaphatom mar meg…
febr. 8. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Óriási gáz vagy már meg se haragudj! Rég pszichológushoz kellene járnod mert már maga az baj, hogy tőled jóval idősebb pasira viszket csak azért mert nem kellettél neki soha! Az egész a te buta, fölösleges büszkeségedről szól mert azt hitted majd utánad fog futni, megvárja még idősebb leszel. Hát kislány nyilván ismerkedett és a veled való "flört" olyan egót adott neki, hogy össze is jött neki. Természetesen lehet félrekúrna, de ha van egy kis agyad és/vagy önbecsülésed NEM mész a szülinapi buliba, egyáltalán SEHOL SEM találkozol vele. Inkább pszichológushoz mész mert betegesen kötődsz a kudarc miatt.
febr. 9. 10:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Koszi, Egyet is ertek veled. Mintmondtam, nem is mennek el a arra a bulira, tul gaz lenne mindenkinek, foleg nekem. Igen, szerintem is siman felrelepne, bar biztosan nem velem. Valahogy olyan erzesem van, hogy majd megteszi massal vagy ott hagyja a not, mint az exeit…osszefutni pedig csak nem fogok vele, mi mar reg nem jarunk hozza, es o sem hozzank. Ami a masik reszet illeti a kommentednek: oszinten nem azt vartam, hogy utanam fut majd.. az lepett meg, hogy ilyen gyorsan osszejott neki mas. Plussz a tetejebe van a nonek 2 gyermeke, tehat soha nem lepnek semmit, mert nem akarok beleavatkozni magaba a kapcsolatukba sem, es a gyerekek erdekeben plane nem. Meg ha meg is keresne kesobb… oszinten szerintem is valami onbecsulesi/ego problemam van….egyszeruen elengedni nehez, tudnam miert, amikor ennyire felszines volt ez az egesz vele… az exemen hamarabb tul leptem, pedig az bantalmazo kapcsolat volt… nem ertem magamat…
febr. 9. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Oszinte leszek. Ha valaki picit felkelti az erdeklodesed de azert meg sem annyira es ha mas le csap ra akkor osztonosen elkezd utana az ember vagyodni , ez nem szerelem csak pszichologia.. notmalisi emberi erzes , fokent tinikent erint de felnottkent is elofordulhat .
febr. 10. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Istenem szedd már magad össze! Mégha legalább tetszene csak érthető lenne, de egyáltalán tetszik neked, te saját magad leírtad. Nem olyan nagy dolog túllépni azon, hogy megfeleltél egy kis "flörtre" - igazából egótunningra csak annyi, hogy téged az hergel, hogy foglalt és nem lesz a tiéd mint egy tárgy soha!

Vesztesnek is kell lenni az életben, meg kell tanulni veszíteni.

100% lefogadom ha lenne más pasesz aki "flörtölne" akkor rá koncentrálnál annyira figyeleméhes vagy!

Nem érzed baszki gáznak egyáltalán, hogy ennyire lenn rezeg a léc nálad?

Baromira nem nagy feladat önbecsülést, önbizalmat adni saját magadnak. Más soha nem szolgálhat vele, nemhiába ÖNbizalomról és ÖNbecsülésről írok.

21 éves vagy és ilyen ostobaságra vesztegeted az időd, energiád.

A jó Isten áldjon meg téged egy kis észszel, hogy kiheverd a tudatot, hogy nincs és nem lesz nála esélyed még akkor se ha szexel veled, kapcsolatban lenne hiszen egyáltalán nem vagy rá alkalmas (ő se amúgy) és jóval idősebb tőled.

Tényleg szedd magad össze és helyette magaddal foglalkozz!

febr. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!