Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfirol lenne szo, akit 2023ban ismertem meg… Csaladunk baratja, akkor talalkoztam vele eloszor… o 32 eves volt, en 19 akkoriban… Elkezdett eleg felreerthetetlenul flortolni velem, sokat irt is es bokolt… Mit rontottam el???
Figyelt kérdés
Amig egyszer csak meg nem szakadt ez az egesz koztunk. (Nem tortent vegul semmi, mert mindig csalad jelenleteben talalkoztunk eloben, bar sokat irt nekem, hogy miattam jon es gondol ram…) aztan 2023 vegen osszejott egy sok gyermekes edesanyaval (kb 28-29 evessel) mar tobb mint 1 eve egyutt vannak es nem hagy nyugodni a gondolat…Tudom jol, hogy nem igert nekem semmit, nem volt koztunk semmi komoly igy nem is gondolhatok rosszat rola/roluk de ugy faj az egesz…. Miert van az, hogy ismerkedesi fazis kozben masoknak is csapta a szelet? Valamit elronthattam? Annyira emeszt a dolog… amikor meglattam, hogy uj profilkepet posztolt az uj nojevel teljes mertekben osszetortem, pedig azt hittem ugysem jonnenk ossze mivel tul fiatal vagyok, en iden leszek 22 eves, o 35… sok vele egykoru ferfi probalkozott de a szivem melyen csak ra gondolok…:(((( Mit adhatott neki a masik no amit en nem?:((( massal is tortent mar ilyen? Nem is volt annyira esetem a csavo, de annyira sirhatnekom van s nonstop eszembe jut, azota is nezegetem a lany uj kepeit kettojukrol…:((( belebolondulok…ma 06:01
1/5 anonim válasza:
Semmit nem rontottál el! Legyen önbecsülésed!
Nem keres, engedd el! Keress olyat, aki téged akar, s nem egy nőt!
Ha akarsz beszélgetni, írj!
48/F
2/5 anonim válasza:
Flörtölni jó voltál, de ennyi. A saját maga korosztályában keresgélt partnert mindig és talált.
3/5 anonim válasza:
A férfi logika rémesen egyszerű. Azt választotta akivel előbb összejött a szex.
(48F)
4/5 anonim válasza:
"a szivem melyen csak ra gondolok…" ... "Nem is volt annyira esetem a csavo"
Ne nézegesd többet.
Persze hogy hízelgett neked az érdeklődése.
Keress olyat, aki az eseted, akivel össze is illetek.
5/5 anonim válasza:
Férfiként én biztos nem jönnék össze egy olyan nővel akinek már van mástól gyereke. Elég gáz a faszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!