Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen legyen egy férfi? Külső belső tulajdonságra
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:26
11/12 anonim válasza:
Csak mert ugy ra vagytok allva a dohanyzasra mint a megcsalasra. Drogrol egy szo sem esett mindeddig. Bun dohanyozni? Nagyobb bun mint drogozni vagy inni?
8 voltam.
12/12 anonim válasza:
Nah, látom már miért vagyok szingli. Kicsit több igényem van attól hogy legyen két lába meg egy f4sza.
Olyat keresek aki sok szempontból olyan, mint én: nem iszik alkoholt, nem cigizik, nem drogozik, nem bulizós, nem akar gyereket és nincs is gyereke, macskás.
Ezekből nem engedek.
Gyereket tuti nem fogok senkinek se vállalni, utálom őket, nem bírom a részegeket, a cigi szagot és a macskáimat sem fogom senki miatt kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!