Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az red flag, ha egy nő már 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag, ha egy nő már 2 hetes ismeretség után gyereket akar?

Figyelt kérdés
Erősen célozgat rá, hogy nekem bevállalná. 30-as pár vagyunk (leszünk?).

tegnap 15:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Na jó, kérdező, azért az első példád nagyon nem azt jelenti, hogy gyereket AKAR pont tőled 2 hét ismeretség után. Hanem amikor már illő komolyabb dolgokról beszélni (2. randi és utána), elmondott egy nagyon fontos dolgot az értékrendjéről, pont azért, hogy vissza tudj fordulni, ha neked ez nem oké. Sőt a második sem, ő annyit mondott, hogy majd gyereket akar, ha összejön a család. Egyedül a 3. példa felel meg annak, amit a kérdésben leírtál.
tegnap 19:24
 22/37 anonim ***** válasza:
Aboruszellenes. Ergo tök mindegy, kitől esne teherbe, tőled, vagy a szomszéd Bélától, ő megtartaná. Amúgy így, 30 felett én sem vetetném el a babát (kivéve, ha valami fogytékossággal jönne a világra). Mondjuk huszonévesen is így voltam ezzel, annyi különbséggel, hogy kihordtam volna és örökbe adom, ha nincs megfelelő egzisztenciám.
tegnap 19:52
 23/37 anonim ***** válasza:
Kicsit más megvilágításba rakta ezt a kérdést a #19 válasz. Ebből már kicsit az jön le, hogy ő próbána beszélni fontos témákról, de nem nagyon vagy fogékony.
tegnap 20:17
 24/37 anonim ***** válasza:
És még mennyi ilyen kérdést az életben is más megvilágításba helyezne ha normálisan el lenne mondva tényszerűen. De a legtöbben csak drámázni akarnak.
tegnap 20:22
 25/37 anonim ***** válasza:
25%
Már terhes lehet, mástól és te leszel a veréb
tegnap 20:41
 26/37 anonim ***** válasza:
Na de akkor nem konkrétan neked vállalná be, hanem úgy általában ellenzi az abortuszt.
tegnap 21:21
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, azt írod, azt mondta, ha teherbe esne, akkor nem vetetné el. Lehet lehetnél te a Béla is a faluról, tőle se vetetné el, mert egyszerűen ő szeretne gyereket, tök mindegy te ki vagy.

Szerintem kontextustól függ, és neked lenne érdemes tisztáznod vele, hogy egy nevezőn vagytok-e arról, hogy ki mikor szeretne gyereket, vagy szeretne-e, mert ez egy nagy válóok.

tegnap 22:24
 28/37 anonim ***** válasza:
11es vagyok. Szerintem ez inkább green flag. Tudja mik a számára fontos értékrendi kérdések és erről tud is beszélni, ezzel esélyt adva, hogy ha a másiknak ez nem tetszik, időben ki tudjon szállni. Az, hogy szeretne két gyereket, de el is tudja fogadni, ha nem lesz, szintén érzelmi érettségre vall.
tegnap 22:36
 29/37 anonim ***** válasza:

"Erősen célozgat rá, hogy nekem bevállalná."

19

Na ezért nem szabad soha semmit elhinni csak az egyik fél szájából :D

Itt sem ezt történt, teljesen más a sztori. Szó nincs arról, kifejezetten tőled szeretne gyereket, és lehetőleg minél hamarabb.

tegnap 23:09
 30/37 anonim ***** válasza:

Ha alapból közölné, hogy ő egyébként akar családot, akar gyerekeket az tök normáéis, hiszen bőven korban vagytok, és igen, a gyerek téma perdöntő minden kapcsolatban, főleg ha nem egyezik a véleménye a két félnek.

Ha viszont úgy jelentené ki, hogy 2 hét után már kezdjünk neki a gyerekcsinálásnak együtt, akkor az nagyon gyorsan menekülésre késztetne.

ma 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!