Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az red flag, ha egy nő már 2 hetes ismeretség után gyereket akar?
Kontextus függő. A gyerekvállás fontos téma, perdöntő egy kapcsolatban. Ebben nincs kompromisszum, ha az egyik fél akar, a másik nem, annak nincs jövője.
Szóval nem mindegy, hogy úgy hozza fel, hogy “Béla, én szeretnék majd anya lenni. Az én értékrendembe az abortusz nem fér bele. Szeretném tudni, hogy te mit gondolsz, mik a terveid, mert nekem ez nagyon fontos.”
Vagy olyanokat mond, hogy “Béla, te vagy már most az életem szerelme, neked akarok szülni. Én veled akarok családot, alig várom.”
Ha előbbi, akkor az lehet egy intelligens, fontos beszélgetés. Ha utóbbi, akkor nőként mondom, menekülj. Tiniként még belefér, hogy a rózsaszín ködben mindenfélét ígérgetünk egymásnak, meg nem látunk a szerelemtől már egy hét járás után. De egy harmincas felnőtt nő ne legyen halálosan szerelmes két hét után, meg ne utalgasson esetlegesen becsúszott gyerekre.
Volt már más is, aki nekem 2 hét után ugyanezt mondta, pedig már volt gyereke. Valamiért olyanokkal találkozom, akik nekem a 3-ik randi körül (kb. a második szexuális együttlét) már ezt mondják. Egyébként egész konkrétan ez hangzott el:
- nem vetetné el a gyerekét, mert számára csak 3 esetben elfogadható erkölcsileg az abortusz
- ha összejön neki a család, akkor minimum két gyereket szeretne, de már elfogadta magában, hogy az is lehet, hogy nem lesz
- egyszer egy poénba belefoglalta azt, hogy már ez a két gyerekünk ott van körülöttünk
Nagyon sok itt a bulvár szintre kiélezett tompa agyú, előítéletes nagyokos amúgy azt látom. 11, 13, 14, értelmes válaszokat adtatok, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!