Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az red flag, ha egy nő már 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag, ha egy nő már 2 hetes ismeretség után gyereket akar?

Figyelt kérdés
Erősen célozgat rá, hogy nekem bevállalná. 30-as pár vagyunk (leszünk?).

tegnap 15:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy szerintem nem feltétlen. Én is mindig hamar közöltem, mert tudtam, hogy nekem nem vita tárgya, hogy lesz-e gyerek. Mondjuk szerencsére már 20 évesen is tudtam ezt és most 4 és fél év párkapcsolat után jutottunk el oda, hogy próbálkozunk. Tehát nem azonnal akartam, de első pár randi egyikén megkérdeztem, akar - e. Valamint én is mondtam, az első szex előtt hogy nem vetetem el, ha besikerül. Hormon problémáim vannak gyermekkorom óta, ki tudja, sikerül-e újra, de akár egyedül is felnevelem. Én ezt a korrektség jegyében mondtam el. Hogy a lefekszünk, akkor ő is úgy védekezzen, hogy tudja tőlem mire számíthat. Szóval én ezt teljesen korrektnek éreztem akkor és szerencsére a most már férjem is így gondolta.
tegnap 16:35
 12/37 anonim ***** válasza:
40%
30-as nőtől mit vársz? Majd lesel, mikor egyszer csak kirakja a + tesztet!!!
tegnap 16:35
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Kontextus függő. A gyerekvállás fontos téma, perdöntő egy kapcsolatban. Ebben nincs kompromisszum, ha az egyik fél akar, a másik nem, annak nincs jövője.

Szóval nem mindegy, hogy úgy hozza fel, hogy “Béla, én szeretnék majd anya lenni. Az én értékrendembe az abortusz nem fér bele. Szeretném tudni, hogy te mit gondolsz, mik a terveid, mert nekem ez nagyon fontos.”

Vagy olyanokat mond, hogy “Béla, te vagy már most az életem szerelme, neked akarok szülni. Én veled akarok családot, alig várom.”

Ha előbbi, akkor az lehet egy intelligens, fontos beszélgetés. Ha utóbbi, akkor nőként mondom, menekülj. Tiniként még belefér, hogy a rózsaszín ködben mindenfélét ígérgetünk egymásnak, meg nem látunk a szerelemtől már egy hét járás után. De egy harmincas felnőtt nő ne legyen halálosan szerelmes két hét után, meg ne utalgasson esetlegesen becsúszott gyerekre.

tegnap 16:40
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják helyzetfüggő. Ha úgy veti fel, hogy megkérdezi te mit gondolsz a gyerekvállalásról akkor okés. Ha úgy, hogy márpedig ő mindenképpen gyereket akar 2 hét ismeretség után akkor a füledre is húzz gumit barátom, mert ha befigyel a gyerek akkor azt mindenképpen meg fogja tartani. Két hét még nagyon-nagyon kevés eldönteni, hogy hosszútávon van-e keresnivalótok egymás mellett, ez még szinte csak az ismerkedés eleje.
tegnap 17:03
 15/37 anonim ***** válasza:
Dehogy akar veled gyereket. Lehet hogy akarna gyereket de ha csak te lennél az egyetlen opció akkor inkább mégse akarna. Csak így barátilag elárulta neked hogy ha jönne egy nagy szerelem, vele akár hamar is lehetne.
tegnap 18:04
 16/37 anonim ***** válasza:
70%
Én például abortuszellenes vagyok, egy alkalmi kapcsolatban ha teherbe estem volna, én azt sem vetettem volna el. Mondjuk nem nagyon volt alkalmi kapcsolatom. De azért 2 hét után ilyeneket mondani egy pasinak, én nőként mondom, hogy gáz.
tegnap 18:14
 17/37 anonim ***** válasza:
16 Nem hiszem hogy így mondta a nő, csak a pasi ilyenkor kiszínezi hogy lehessen menőzni az ismerősöknek, és még itt a gyakorin is. Az meg ha olyannal szeretne ismerkedni aki nem gyerekellenes, azt nem is két hét után, de 5 perc után rákérdezhet, mert ez fontos kérdés a választásban, mert ha ebben ekkora a hiszti akkor inkább valaki mással ismerkedik tovább. Inkább ott volt a hiba hogy nem 5 perc után kérdezte meg mert így már a pasi ezzel dicsekedhet.
tegnap 18:19
 18/37 anonim ***** válasza:
Igazából ez olyan téma, amit még a kapcsolat előtt tisztázni kell, főleg 30 körül. Ne évek után derüljön ki, hogy az egyik akar gyereket, a másik meg nem.
tegnap 18:40
 19/37 A kérdező kommentje:

Volt már más is, aki nekem 2 hét után ugyanezt mondta, pedig már volt gyereke. Valamiért olyanokkal találkozom, akik nekem a 3-ik randi körül (kb. a második szexuális együttlét) már ezt mondják. Egyébként egész konkrétan ez hangzott el:

- nem vetetné el a gyerekét, mert számára csak 3 esetben elfogadható erkölcsileg az abortusz

- ha összejön neki a család, akkor minimum két gyereket szeretne, de már elfogadta magában, hogy az is lehet, hogy nem lesz

- egyszer egy poénba belefoglalta azt, hogy már ez a két gyerekünk ott van körülöttünk

Nagyon sok itt a bulvár szintre kiélezett tompa agyú, előítéletes nagyokos amúgy azt látom. 11, 13, 14, értelmes válaszokat adtatok, köszi.

tegnap 19:11
 20/37 anonim ***** válasza:
49%
Na tessék. Mennyire nyilvánvaló volt hogy szó sincs itt arról hogy a kérdező a nagy Ő és mennyire akar gyereket tőle, csak annyi hangzott el hogy az abortusz ellen van a nő. De még írd ki 80 fórumra meg a munkahelyen társaságokban is hőbörögj erről, nincs elég balfasz nélküled is aki mindent kiforgat.
tegnap 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!