Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi akinek havi nettó 1.5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi akinek havi nettó 1.5 millió Ft a fizetése, annak miért nincs saját kocsija?

Figyelt kérdés

Csak bérelni szokott autót néha hétvégente és amúgy meg ilyen hülye dolgokkal közlekedik mint roller, egykerekű, bicikli, robogó.

Ilyen fizetésből egy nagyon jó kocsit fenn lehet tartani.

jan. 12. 11:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kiadás 1 autot fenntartani! Mi is megtehetnénk h veszünk egyet még sem. Ferjem ceges autojat hasznaljuk én bkv-zom gyerekekkel! Söt sokszor biciklizunk es van h az a napi programunk h metrozunk. Nincs ebben semmi gond.
jan. 12. 13:19
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikus proli szmelélet. "Megtehetem, ezér tmeg is teszem." Függetlenül attól, hogy van-e rá szükséged.

Például aki Budapesten él és Budapesten dolgozik, annak abszolút semmi szüksége autóra, konkrétan csak hátráltató tényező egy kocsi. Biciklivel jóval gyorsabb a közlekedés, ráadásul élvezetesebb is.

A gazdag ember pont azért gazdag, mert nem b-ssza el a pénzét olyan dolgokra, amire nincs szüksége.

A prolik meg ezt nem fogják sosem megérteni, és ha összejön egy kis pénz, egyből elverik valami státusszimbólumra ahelyett, hogy valami értelmesre költenék, neadjIsten befektetnék és igazi vagyont cisnálnának belőle...

jan. 12. 13:26
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

GYAKORI VÁLASZOM.: Há' én 3milijót kersek hómofiszba, de nem köl ajutó, mer' sofőröm van a cégtül."

VALÓS VÁLASZOM.: Akiket én ismerek, az egyik motor mániás, amikor meg nem jó az idő, akkor TAXI vagy BKK. A másik látássérült, nem lehet jogsija. A harmadik meg Bp. belvárosában lakik, és 2 metróra van az irodájuk, oda minek?

jan. 12. 13:58
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy környezetvédő. Az is, hogy igyekszik minél több pénzt megspórolni nagyobb célokra.
jan. 12. 15:46
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem sincs (millió felett keresek), tömegközlekedéssel mindenhová elérek, ha meg túrázásra vagy olyan helyre megyek, ahová kéne, mindig volt olyan társaságban, akinek volt. Persze, ha lenne családom, kisgyerekkel biztos inkább vennék egy autót, de addig jól elvagyok nélküle, lehet másba fektetni a pénzt, pl Etf-ekbe, amik hosszútávon sokkal többet hoznak, mint egy autó, ami csak amortizálódik.
jan. 12. 17:17
 26/36 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi autób*zi, csaxólok, akként tekint rá, ami: bizonyos élethelyzetekben hasznos, időspóroló, kényelmi eszköz, melynek azonban van egy fenntartási költsége, ami nem biztos, hogy megéri az adott élethelyzetben.

Nekünk sem volt sokáig, pedig kényelmesen megengedhettük volna, de budapesti, gyerekmentes élethez nem volt szükséges, tömegközlekedéssel/biciklivel gyorsan, könnyen elért(ünk) kb. bárhová. Ahová nem, oda béreltünk vagy MOL Limoztunk (havi 2x nagybevásárlás, anyósomhoz átmenni a város másik végébe stb.). Aztán pont amikor kitört a pandémia nálunk volt a bátyjáé kölcsönben egy konkrét kiruccanás miatt, és a lezárások miatt nálunk ragadt a kocsi (árulta a bátyja, de mivel az volt az első nagyon szigorú lezárás mondta, hogy maradjon nálunk, ő most úgysem tud vevőjelöltekkel találkozgatni). Az egy 25 éves Merci volt, férjem "belezúgott" (:-D), úgyogy végül ő vette meg a bátyjától, de továbbra is ritkán használtuk (egy-egy nagybevásárlás, anyósom stb.).

Aztán lett kutyánk, na onnantól lett igazán hasznos, mert egy kutyát azért macerás tömegközlekedtetni, Limonál nem lehet szállítani stb., és pl. hetente jártunk kutyasuliba stb. Aztán belevágtunk a gyerekprojektbe is, úgyhogy onnantól nem volt kérdés, hogy több a haszna, mint a költsége, így aztán azt le is cseréltük egy családi autóra. Gyakrabban használjuk a gyerek miatt, gyorsabb, egyszerűbb, de nekem (még) nincs jogsim, szóval én csomó helyre továbbra is BKV-zom a gyerekkel, azért az is megoldható.

jan. 12. 23:44
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
De ha nincs szüksége autóra akkor miért baj hogy nincs neki? Nem értem a logikát, mi köze van a magas fizetésnek az autó meglétéhez. Szerintem az ég világon semmi.
jan. 13. 08:27
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

,, csak bérelni szokott néha hétvégente "

Meg is valaszoltad a kérdést. Havi 1-2 útért nem érdemes autót fenntartani, ha amúgy nincsen rá szüksége. Amikor meg mégis kell, bérel. Mi is ezzel a gond? Én is csak szabadidős autót tartok fenn Budapesten, azt is csak azért, mert friss jogsival nem lehet bérelni sehonnan. De én is csak akkor használom, ha a város másik felén van dolgom, meg hétvégente azzal járok túrázni, meg majd tavasztól őszig külföldre. Nekem ezért kellett. De vásárlás óta már rakoltottem egy kisebb vagyont, szóval legközelebb 3x is megfontolok egy ilyen döntést.

jan. 13. 08:51
 29/36 anonim ***** válasza:
27-es: mert sokan még mindig státusszimbólumként tekintenek az autóra, általában olyanok, akiknek nem feltétlenül van rá szükségük és amúgy nem engedhetik meg maguknak. Értsd: meg tudják venni és fenn tudják tartani, de pl. hitelre veszik, spórolni kell a fenntartási költségeken és/vagy a fenntartási költségei jelentősen növelnék az életszínvonalukat, ha nem autóra költenék.
jan. 13. 10:15
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Belpesti libsi gondolom.
jan. 13. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!