Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi akinek havi nettó 1.5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi akinek havi nettó 1.5 millió Ft a fizetése, annak miért nincs saját kocsija?

Figyelt kérdés

Csak bérelni szokott autót néha hétvégente és amúgy meg ilyen hülye dolgokkal közlekedik mint roller, egykerekű, bicikli, robogó.

Ilyen fizetésből egy nagyon jó kocsit fenn lehet tartani.

ma 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért társkeresési probléma?

A leírtak alapján szerethet több közlekedési módot igénybe venni. Aztán is lehet ok, nem mindenki él-hal a vezetésért, és mondjuk csak akkor veszi igénybe, ha jelentős komfortfokozattal jár (pl. Budapestről vidékre megy).

De azt se értem, miért alap az autó, illetve, ha vki másfél millát keres, miért kéne szórnia a pénzt? Simán vannak, akik jóval kisebb fizetésből is megveszik a drága telefont, ruhát, akármit, aztán max. utána éheznek, gyűlik a tartozás, más meg jó fizetés mellett is megfontolja, mire mennyit költ. És az is lehet, hogy mondjuk épp lakásra gyűjt, így többet félre tud rakni, hogy csak néha bérel, mintha fenn kéne tartani egy sajátot.

ma 11:45
 12/24 nb2019 ***** válasza:
100%

Én pl úgy vagyok vele, hogy Budapesten belül, egyedülállóként csak nyűg lenne az autó. Egy roller, bicikli legalább még mozgás is, ha ülőmunkát végez, az a napi kétszer 20-30-40 perc lehet kimondottan kellemes mozgás a dugóban ülés helyett.

Ha rendszeresen kellene vidékre járni, gyerekeket furikázni az persze változtatna a képleten. De lehet neki is a jelenlegi élethelyzetében felesleges lenne az autó.

ma 11:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fizetéssel törvény írja elő, hogy kötelező autót tartani?

Lehet szeret nem punnyadni mindig a kocsiban, és addig is a mozgást részesíti előnyben.🤷

De csináld utána, keress te is ennyit, és akkor tartsál te autót.

ma 11:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valaki jól keres kötelező hogy legyen kocsija is? Furcsa felfogásotok van.
ma 11:59
 15/24 anonim ***** válasza:

"If You're So Smart, Why Ain't You Rich?"

"Ha olyan okos vagy, miért nem vagy gazdag?"

Rébusz mondjuk kivégez ezért a mondatért, és nem is tudok nem együtt érezni vele. Az egyik legjobb Batman Animated Series epizód.

ma 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem biztos, hogy szüksége van rá. Én benzinvérű vagyok, imádom az autókat, nekem fontos, hogy akkor is legyen egy jó autóm ha amúgy nem feltétlenül van rá szükségem.

Valaki írta itt a lízinget: kérdezd meg a könyvelődet, hogy miért jó!

ma 12:14
 17/24 anonim válasza:
100%
Az autó egy olyan kiadás, aminek az egyszerű emberek agymosáson keresztül esnek áldozatul. Vagy pedig tényleg szükségük van rá mert a testük felett már elvesztették az irányítást és az autó olyan nekik mint egy műfogsor amivel el tudják rágni a keményebb ételeket.
ma 12:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Jelentettem a kérdést, mert rossz kategóriában van.

Gondolom a szokásos incel ragebait már megint.

ma 12:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18.

Most elvonatkoztatva a kérdés röhejes mivoltjától, szerinted melyik kategóriában volna a helye?

Egyedül a "Humort" fogadom el válasznak, mindenhol máshogy értelmetlen lenne.

ma 13:00
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 van egyéb kategória, vagy tökmindegy, de ne ide.
ma 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!