Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akik baromi szeretethiányosnak, és már egy ölelésre akkora szükségük lenne, mint egy falat kenyérre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék magam mellé egy társat, akit teljes szívemből szerethetek, aki megér nekem bármit, aki a biztonságot és a menedéket jelenti nekem ebben a pusztulat világban. De nem mindig érzem méltónak magamat arra, hogy irántam így érezzen egy férfi valaha. Egyáltalán tudnak érezni így?

jan. 12. 03:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem mindig rosszabb szociális készségeim voltak, mint egy átlagos nőnek, fura vagyok, szorongok, nehezen teremtek kapcsolatot, és nem vagyok valami top nő, ami ellensúlyozná a hiányosságaimat (mármint ronda sem, de simán elsétálnátok mellettem az utcán anélkül, hogy feltűnnék). Vannak ilyenek is, ha szánalmas, ha nem.
jan. 12. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
És mi a célod ezzel a kérdéssel?
jan. 12. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező megértem miről beszél kb ilyesmi vagyok én is.

Szerintem normàlis nő lehetsz egy àtlagos külső bőven jó.

Szeritem lépj be facebook csoportokba barátkozz ismerkedj neten kicsit könnyebb. Akár fotós csopikba vagy humoral kapcsolatban vagy amit szeretsz. Esetleg videchat bedobàl neked random emberekrt ha megunod vagy vakaki fogod ki lépsz és ennyi.

Vagy vissza ìrhatsz a privàtokra is itt :)

28f

jan. 12. 16:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs kimondott célom, gyenge pillanatomban írtam ki. Ha bárkinek van hozzáfűznivalója a témához, szívesen veszem. Egyébként jöttem már össze innen valakivel, annak nem mondanám, hogy jó vége lett a mentális egészségemre nézve, szóval még nem döntöttem el, hogy ilyen téren érdemes lenne-e bizalmat szavaznom az oldalnak még egyszer. De köszi a tippet.
jan. 12. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:

13

Kérdező ha más nem ìrj ràm beszélgessünk abból nem lehet baj.

Amennyiben megkedveljük egymàst akkor aktívabban ìrunk majd kellő bizalom utàn közösségi média pl facebook. Szìvesen hallanàm olvasnàm mi történt azzal akinek itt bizalmat adtàl? Jó itt is de ìrhatsz privátot akkor elkezdőthet egyfajta beszélgetés is.

jan. 12. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
15.almodj. 🤣
jan. 13. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!