Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jason Statham ha Magyarországr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jason Statham ha Magyarországra született volna, ilyen adottságokkal incel lenne?

Figyelt kérdés

178 cm magas (törpe), erősen kopaszodó, szőrös, és elég "hülyén" kigyúrt.

Hogy mennyire jóképű azt nem tudom, de én férfi szemmel úgy látom hogy alig jobb mint az átlag.

[link]

[link]

Egyedül a teste az ami értékelhető. De ott is vannak hibák. Mert igaz, hogy relatíve széles válla van, de optikailag teljesen elbaszta azzal, hogy túlfejlesztette a csuklya izmait és ezzel optikailag vékonyabbnak tűnik. Ez kb. egy általános iskolás hiba, tipikusan hülyék gyúrnak így.

Mégis modell női vannak és elit szerepeket kapott és Nyugaton omlanak érte a nők. Nálunk meg ilyen adottságokkal szerintem labdába sem rúgna. Igaz, nálunk extrém szar a nemek aránya, a "piac", nagyon sok a férfi, nagyon kevés a nő, társkeresőkön is meg mindenhol. Nyugaton ennyivel jobb lenne a helyzet?

Szerinted ez a pali, itt Mo.-n incel lenne, vagy még nálunk sem itt kezdődik egy incel pasi?

ma 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

160 cm-es nokent nekem a 170 cm-es fiu is ok. Nincs igenyem magassagra. A sok tetkora nagyon ra tudok fuggni meg az is vonz,h vki feltalalja magat kulonbozo helyzetekben,gatlastalan,ravasz ,nem erdeklik a kovetkezmenyek ,szereti a testet.

Nekem Jason teste tul szekes tul izmos. Jobban nez ki szamomra a kisfiusan vekony test. Jasonban nem az arca vonz,hanem az,h feltalalja magat ,olyan talpraesett.

ma 18:11
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

A külső az egy dolog. Nagyon számít a kisugárzás, vagy, hogy mennyire tökös az emberünk.

Volt olyan férfi, akit megláttam és első gondolatom az volt, hogy milyen helyes. Szép kék szemek stb. Viszont annyira önbizalomhiányos.. Meg sem mert szólalni.

Volt egy másik, aki elsőre nem az, akire ránézek és hú.. Dee volt benne annyi bátorság, hogy megkérdezte a nevem és megkeresett. Ez viszont tetszett.

ma 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

"elfelejtetted, hogy híres, és van pénze, nem az ország a lényeg"

Mert ő rinya helyett tett magáért.

10

Sokan haza is jönnek. Ismerősi körben is többen hazajöttek és vannak, akik tervezik. Amúgy ez öngól volt, mert több férfi dolgozik külföldön, vagyis ezek szerint csak javulna az a minimális eltérés a nemek között. VIszont a sttaisztika a népszámlálás alapján készül, és az alpján van a nemek aránya. AKik itt élnek.

ma 18:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Több férfi dolgozik külföldön. De összességében (tükör statisztikák szerint) viszont sokkal több nő tartózkodik kint külföldön. Mint tudjuk, a nők kevésbé kötelesek dolgozni még mindig, főleg Kelet-Európában van még azaz értékrend, hogy a nő egy háztartásbeli, dolgozzon csak a férfi.
ma 18:25
 15/21 A kérdező kommentje:

A népszámlálás nem azok alapján készül, hogy kik élnek itt. Hanem hogy kik vannak ide bejelentve.

Nagyon nem ugyanaz. Vannak olyan ingatlanok ahova 200-300 ember is be van jelentve, pedig már nő ki a fa az ingatlanból.

ma 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon könnyű eldönteni. Ha vannak női rajongói itthon (vannak) akkor nem lenne inci.
ma 18:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Magyarországon a pénz számít, mert szegény ország. Ahol van pénze az átlagembernek is, ott ez annyira nem lényeg. Aztán van az a szintű csóróság, ahol már nem számít (afrikai unga-bunga országok), mert nincs is pénz az adott országban, az étel vagy a gyógyszer vagy a csőre töltött szovjet időkből ottmaradt fegyverek birtoklása adja a tekintélyt.
ma 19:50
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem lenne incel mert attól függetlenül hogy nincs modell feje, nincs egy incel balfasz kisugárzása.
ma 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Ijesztő egy figura. Tuskónak tűnik.
ma 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy törpe, sok alacsonyabb 160cm körüli nő van, többek között én is. Nem lenne incel, tesz magáért, feltalálja magát. Nem a stílusom ez a férfi, de attól még le a kalappal, hogy csinálja amihez ért, nem hisztikézik egész nap. Nekem ez tetszik benne. Egyébként ugyanilyen magas az én párom is, és bejön. Nem is kéne magasabb. De ha alacsonyabb lenne, is bejönne.
ma 20:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!