Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jason Statham ha Magyarországra született volna, ilyen adottságokkal incel lenne?
178 cm magas (törpe), erősen kopaszodó, szőrös, és elég "hülyén" kigyúrt.
Hogy mennyire jóképű azt nem tudom, de én férfi szemmel úgy látom hogy alig jobb mint az átlag.
Egyedül a teste az ami értékelhető. De ott is vannak hibák. Mert igaz, hogy relatíve széles válla van, de optikailag teljesen elbaszta azzal, hogy túlfejlesztette a csuklya izmait és ezzel optikailag vékonyabbnak tűnik. Ez kb. egy általános iskolás hiba, tipikusan hülyék gyúrnak így.
Mégis modell női vannak és elit szerepeket kapott és Nyugaton omlanak érte a nők. Nálunk meg ilyen adottságokkal szerintem labdába sem rúgna. Igaz, nálunk extrém szar a nemek aránya, a "piac", nagyon sok a férfi, nagyon kevés a nő, társkeresőkön is meg mindenhol. Nyugaton ennyivel jobb lenne a helyzet?
Szerinted ez a pali, itt Mo.-n incel lenne, vagy még nálunk sem itt kezdődik egy incel pasi?
160 cm-es nokent nekem a 170 cm-es fiu is ok. Nincs igenyem magassagra. A sok tetkora nagyon ra tudok fuggni meg az is vonz,h vki feltalalja magat kulonbozo helyzetekben,gatlastalan,ravasz ,nem erdeklik a kovetkezmenyek ,szereti a testet.
Nekem Jason teste tul szekes tul izmos. Jobban nez ki szamomra a kisfiusan vekony test. Jasonban nem az arca vonz,hanem az,h feltalalja magat ,olyan talpraesett.
A külső az egy dolog. Nagyon számít a kisugárzás, vagy, hogy mennyire tökös az emberünk.
Volt olyan férfi, akit megláttam és első gondolatom az volt, hogy milyen helyes. Szép kék szemek stb. Viszont annyira önbizalomhiányos.. Meg sem mert szólalni.
Volt egy másik, aki elsőre nem az, akire ránézek és hú.. Dee volt benne annyi bátorság, hogy megkérdezte a nevem és megkeresett. Ez viszont tetszett.
"elfelejtetted, hogy híres, és van pénze, nem az ország a lényeg"
Mert ő rinya helyett tett magáért.
10
Sokan haza is jönnek. Ismerősi körben is többen hazajöttek és vannak, akik tervezik. Amúgy ez öngól volt, mert több férfi dolgozik külföldön, vagyis ezek szerint csak javulna az a minimális eltérés a nemek között. VIszont a sttaisztika a népszámlálás alapján készül, és az alpján van a nemek aránya. AKik itt élnek.
A népszámlálás nem azok alapján készül, hogy kik élnek itt. Hanem hogy kik vannak ide bejelentve.
Nagyon nem ugyanaz. Vannak olyan ingatlanok ahova 200-300 ember is be van jelentve, pedig már nő ki a fa az ingatlanból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!