Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az, hogy egy középkategóriásnak is alig alig mondható pasasnak top csaja legyen?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömről van szó. Nemrég váltak el az asszonnyal és most egy nála 12 évvel fiatalabb csinibabával van. Konkrétan emiatt a csaj miatt ment tönkre a házassága, mert kiderült, hogy csalja az asszonyt. A pasas kicsit elhízott és arcra sem jóképű. Mondjuk annyit tudok hogy SUV Hyundai van, meg nagy modern ház. A csajnak 2 gyereke van más férfiaktól. De azért mégis érdekes hogy mi alapján kap egy közepes pasas 10/10 csajt?
jan. 9. 10:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, nekem egy kétgyerekes ember (férfi vagy nő mindegy), minden csak nem 10/10.
jan. 9. 12:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Külsőleg 10/10.
jan. 9. 12:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Két gyerek után max. felöltözve lehet 10/10 egy nő.
jan. 9. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 Nem minden nő zabálja magát halálra a terhessége alatt. Ikreim vannak, és szülés után 3 kilóval voltam nehezebb, az is hamar lement.
jan. 9. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy szerinted(!) középkategóriás a pasi és ugyanúgy szerinted(!) 10/10 a csaj. Honnan tudod, hogy az a pasi nem tud valami olyat, amitől a nő szemében ő a 10/10? Lehet, hogy nagyon megértik egymást, közös hullámhosszon vannak, szexben is egymásra találtak. De igen, lehet a pénz is, ha már így ezt emelted ki, vagy a "csaj" rájött, hogy nem az övé a világ összes ideje és addig akart valakivel összejönni, amíg a legjobb lehetőségei vannak rá.

Erre a választ nem itt fogod megtudni és kettejükön kívül ez nem is tartozik másra.

jan. 11. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért lehetséges, mert ezeknek a nőknek tele van a hócipőjük a mai kor nyámnyila pasijaikkal, akik céltalanul kóvályognak az életben. Lehet kombinálni, hogy biztos a pénz, én meg azt mondom, hogy nem csak ezen múlik a dolog, hanem a kiálláson, életcélon, és, hogy hogyan rendezi az életét, vagy mennyire tud kommunikálni. Mai fiatalság nem is tud beszélni, kifejezni magát, inkább chatel.

Én magam egy 49 éves melós férfi vagyok, nem is magas csak 171 centi, mellé 84 kiló, tehát kicsit pocakos, és szemüveges, mégis van egy nálam 20 évvel fiatalabb, vékony csajom. Hogy miért?

Még munkahelyen jöttünk össze, és elmondása szerint tetszett neki a kiállásom, hogy tudtam mit akarok, pedig az elején nem is beszéltünk, de már akkor szemezgetett velem, és ezen felül az apróságok, hogy mikor meg volt fázva akkor vittem neki teát, vagy tudtam vele olyan szinten beszélgetni, hogy még maga is meglepődött mennyire bensőséges dolgokat el mert nekem mondani.

Akkoriban szó sem volt arról, hogy bármiben több lesz, így mesélt a volt pasijairól, volt jópár a korosztályából, vagy 10 évvel idősebb, de mindegyik céltalan, otthon lakó, lusta alak volt. Ígérgetni álmodozni persze tudtak, meg az első hónapban még törték magukat, aztán csak a szexet akarták, de kapcsolat meg nem tartott semerre.

Mit lehet várni az olyan férfiaktól akikre egy nő nem tud támaszkodni? Hányszor olvasom itt is,mikor meg akarják magyarázni, hogy nem kell a jogosítvány, miközben csak nem tudnak bánni a pénzzel.

Lehet nyomni a piros X-et, mert tudom, hogy fáj az igazság egyeseknek, de a tény az tény, hogy a nőknek olyan pasi kell, akire tudnak támaszkodni, kommunikálni vele, még ha az idősebb is.

jan. 12. 06:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Kezed meg beleér a bilibe 16-os 😆
jan. 12. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 Magadat minősíted ezzel a kijelentéssel! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon mit tudsz nyújtani egy nőnek?!

El tudom képzelni, hogy villogsz a drága telefonoddal, miközben nem tudod beosztani a fizetésedet, nem tart semerre az életed, nem is teszel érte, hogy jobb legyen, pl tanulás, vagy túlóra, egész nap otthon ülsz a szobádban és sajnáltatod magad, kombinálsz, és nyomod a telefonod, vagy a konzolt. Szerinted ilyen pasi kell egy nőnek?

Hallgatlak, te mit tudsz nyújtani egy nőnek amiért szerinted téged kellene választania az általad említett nőnek, és nem azt a másik pasit!?

jan. 12. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!