Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az, hogy egy középkategóriásnak is alig alig mondható pasasnak top csaja legyen?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömről van szó. Nemrég váltak el az asszonnyal és most egy nála 12 évvel fiatalabb csinibabával van. Konkrétan emiatt a csaj miatt ment tönkre a házassága, mert kiderült, hogy csalja az asszonyt. A pasas kicsit elhízott és arcra sem jóképű. Mondjuk annyit tudok hogy SUV Hyundai van, meg nagy modern ház. A csajnak 2 gyereke van más férfiaktól. De azért mégis érdekes hogy mi alapján kap egy közepes pasas 10/10 csajt?
tegnap 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, nekem egy kétgyerekes ember (férfi vagy nő mindegy), minden csak nem 10/10.
tegnap 12:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Külsőleg 10/10.
tegnap 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Két gyerek után max. felöltözve lehet 10/10 egy nő.
tegnap 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Nem minden nő zabálja magát halálra a terhessége alatt. Ikreim vannak, és szülés után 3 kilóval voltam nehezebb, az is hamar lement.
tegnap 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!