Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma Magyarországon mennyire fontos társkeresésben az egzisztencia, valóban általános vélekedés mindkét nem részéről, hogy akinek nincs semmije az annyit is ér?
Figyelt kérdés
tegnap 20:32
11/14 anonim válasza:
Bizonyos szinten fontos
De nem feltetlen kell olyan aki magasabb szinvonalon el mert egyfelol engem zavarna ha nem tudnam fizetni a reszem es mindig a masik egeszitene ki. Masfelol nem biztos h jobb egy dizetos program. Utazasokrol nem is beszelve...
Nekem siman eleg ha van egy munkaja amivel fedezi a sajat szuksegleteit es extrait. Van hol laknia es szamomra vonzo belul es kivul is.
12/14 anonim válasza:
Nekem elég, ha annyot keres, mint én! Éljen ugyanazon a szinvonalon, ahol én is vagyok!
13/14 anonim válasza:
9-es, szerintem pont ugyanezt írjuk, csak a másik oldalról. Ezért keresnek az emberek általában azonos színvonalon élőt. Engem is idegesítene, ha el akarok utazni mondjuk Izlandra, a partneremnek meg max a Balcsi fér bele.
14/14 anonim válasza:
Még az állatvilágban is azt a hímet keresik a nőstények, amelyik életrevaló. Mit kell ezen csodálkozni? Ha nulla vagy, akkor nem csak az ellenkező nemnek lesz meg rólad a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!