Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők között egyedülállók nagy számát Magyarországon lehet hogy főleg az anyagi szegénység okozza?
Figyelt kérdés
EU-ban második legszegényebb ország vagyunk, az emberek legnagyobb része havi nettó 300-400 ezer forintot keres havonta, a férfiak is.
Lehetséges hogy nők inkább kivárnak és törekszenek arra is hogy anyagilag ennél jobban álló férfit ismerhessenek meg? De mivel ebből nagyon-nagyon kevés van és biztos hogy nem fog jutni minden nőnek, ezért aztán az egyedülállók száma növekszik.
2024. jan. 29. 13:24
1/10 anonim válasza:
Nem, ennek az az oka, hogy ennyire sok nő gondolja úgy, hogy egyedül is jobb, mint egy ilyen szerencsecsomaggal.
2/10 anonim válasza:
Nem csak az anyagiak. Nyilván nem szeretnék hónapról hónapra tengődni, de nem emiatt nincs párom.
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy a boldogtalan házasságok nagy részét okozza az anyagi szegénység, mert a felek kénytelenek bennemaradni a kapcsolatban, házasságban, mert nem tudják eltartani magukat. A gyereküket meg pláne nem. Az egyedülállóság luxus, ahhoz meg kell tudnod élni egyedül.
4/10 anonim válasza:
A gazdagabb országokban sincs kevesebb egyedülálló nő. Sőt! Több van, mert egyedül is könnyebben megélnek.
5/10 anonim válasza:
Nem csak az anyagiakon múlik, de azoknak is van szerepük. Ma már olyan magasak az elvárások mindkét nem részéről és olyan kevés a kompromisszumkészség, hogy minden folyamat abba az irányba löki a társadalmat, hogy egyre több legyen az egyedülálló.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a lelki szegénység többet nyom a latban...
7/10 anonim válasza:
Nem, ezt inkább az értelmi és érzelmi szegénység okozza. Inkább vannak egyedül, mint jó néhány férfival.
8/10 anonim válasza:
7- ez aztán nem érzelmi szegénység, hanem a józan ész.
9/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal inkább az van a háttérben, hogy inkább maradnak egyedül a nők, minthogy anyaszerepben egy felnőtt férfit szolgáljanak ki. Ma is az a jellemző Magyarországon sajnos, hogy a nő egyenlő, ha számlák befizetéséről van szó, de az összes házimunka főzés takarítás, stb az ő feladata marad. Ez az egyik opció, vagy van a függetlenség, amikor nem kell más után takarítani.
10/10 anonim válasza:
7
Nem! Pont, hogy érzelmileg érett vagyok! És nem vagyok kapcsolatfuggo. Valoban: inkább vagyok egyedul, mint egy csóró, életben semmit el nem ért csődtömeggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!