Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlzott elvárás társkereséskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott elvárás társkereséskor hogy a másik fél ne legyen túlsúlyos? Lehet ezért nem találok párt mert ezt elvárom?

Figyelt kérdés
tegnap 17:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#6-ban leirtam
tegnap 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Dagadt nőként mondom, hogy nem nagy elvárás, nyilván majdnem minden férfi vékony nőt szeretne, ez a normális.

Itt valami más lehet nálad a probléma.

tegnap 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha a férfi nem túlsúlyos, akkor nem nagy elvárás. Egyébként több a túlsúlyos férfi a hivatalos statisztikák szerint is.

[link]

tegnap 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

"Túlzott elvárás társkereséskor hogy a másik fél ne legyen túlsúlyos?"

Férfiként? Igen.

Igazából ha férfi vagy BÁRMILYEN elvárás a nők felé túlzó. Legalábbis a gyakori közönsége szerint.

Ha nincs csajod, nem megy a csajozás, akkor férfiként CSAK és KIZÁRÓLAG az lehet a probléma, hogy nagyok az elvárásaid (értsd: elvárod, hogy a nőnek pinája legyen és ne 650kg-os legyen). Legalábbis a gyakori közönsége szerint.

Nőként? NEM.

Alpavető, hogy legalább 190cm magas, kisportolt testű, dúshajú, EXTRÉM jóképű (modell kategória) és mindemellett gazdag legyen a férfi, kiváló egzisztencia, vállalkozó (több 10 milliós havi bevétellel) és persze minden egyéb elvárásnak is feleljen meg.

ma 06:21
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ol a van mit fogni rajta típusú nők jönnek be. 179)65-70 kg.
ma 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Elvárja, az mit jelent? Hogy odamegy az utcán egy kövér csajhoz és megmondja neki, hogy: "Helló te dagadt, fogyjál le, mert nekem jogomban áll elvárni tőled, hogy sovány legyél, mert én vagyok az adonisz férfi és nekem sovány nő jár. Fogyjál le te malac!"
ma 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!