Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha nem tudom értelmezni a tàrsas helyzeteket, interakciókat a férfiakkal?
Akkor mikor megtörténik nem értem csak hetekkel/hónapokkal később..
Pl.: pasi elfoglalt a barátaival programozik - értsd: màr nem érdeklem
Pl.: pasi felhív a magàn szàmommon mert elfelejtett vmit - értsd: puhstolózik, bepróbàlkozna
Sok ilyen volt, nem tanulom meg ezeket, nem fejlődöm az évek alatt :(
Pedig általában az idő és a rutin segíteni szokott. Fura hogy azt állítod, hogy nem fejlődsz az évek alatt. Egy kicsit sem? Vagy csak mivel nagyon lassú folyamat ez nálad, ezért gondolod úgy hogy nem fejlődsz?
Egyébként pár dolog amit javasolni tudok, az első az a tudatos tanulás. Könyvek, oktatóvideók, cikkek, és változatos témák az emberi kapcsolatok, interakciók, dinamikák kapcsán. Némi pszichológiai tudás sem árt mellé, az is sokat segít magad és mások megértésében is. Ezen kívül ami szerintem még jól működhet, ha szabadidődben mondjuk tartalmasabb, mélyebb filmeket és sorozatokat nézel. Aztán átgondolod amit láttál, elemzed, esetleg utánaolvasol és látod hogy tényleg ez volt. Vagy olyan látsz leírva, amire nem gondoltál, nem tűnt fel, és akkor azt beépíted. Vagy beszélgetsz róla ismerősökkel, akik szintén látták, vagy nézik. Illetve ugyanez ha mások kapcsolatait megfigyeled, és ezekről mondjuk beszélgetsz egy közös ismerőssel. Elég sokat lehet így is tanulni, amit aztán a saját alakuló helyzeteidnél már készen fogsz tudni kamatoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!