Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ment bele a férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ment bele a férfi a velem való megismerkedésbe, ha a barátnőmet akarja?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek vannak fiú barátai és az egyiknek van egy haverja, akivel találkozott egy összejövetelen. A srác szingli, én is az vagyok, barátnőmnek van párja. Barátnőm megkérdezett minket, hogy kép alapján tetszünk-e egymásnak, mindketten igent mondtunk, úgyhogy leszervezett nekünk egy talit, vagyis úgy, hogy hárman találkozunk, ott talán kialakul valami szimpátia. Na ehhez képest a srác végig csak a barátnőmre nézett, akiknek beszélt, csak őt hallgatta, rám nem volt kíváncsi, csak én érdeklődtem, de még bókolt is neki és le se tudta venni róla a szemét. Oké, nem baj, csak ha tényleg bele van bolondulva, miért megy bele abba, hogy engem bemutatasson neki? Másik kérdés, hogyhogy nem zavarja, hogy neki pasija van?

23 éves srácról van szó.

tegnapelőtt 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért egyezett bele mert tudta, hogy a barátnőd ott lesz a találkán. Próbálkozik nála mert tudja, hogy van nála esélye. A barátnődet hamarosan gerincre fogja vágni!
tegnapelőtt 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Nekem már az furcsa, hogy a barátmőd szervezte, meg ott volt gyertyatartónak. Én is randiztam úgy, hogy egy barátnőm haverja volt az illető. De engem maga a férfi hívott el, a barátnőm csak a nevemet mondta meg neki. Kettesben randiztunk, nem kerítővel, ezt olvasni is kínos volt. Biztos ott helyben felkérdeztem volna. Amúgy több oka is lehet annak, amit leírtál. Lehet csak zavarban volt, ilyen kínosn helyzetben nem lepne meg. Lehet, hogy nem jöttél be neki. De persze, lehet tényleg a barátnőd tetszik neki. Vannak pofátlan emberek, akiket nem zavar, ha foglalt a másik.
tegnapelőtt 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Tud mit csinálnék? Soha többé nem barátkoznék a barátnőddel a helyedben mert nagyon jól tudja, hogy ő kell a srácnak és mégis kínos helyzetbe hozott téged. Valamint 100%, hogy valami alakul köztük, vagy már viszonyt folytatnak mivel ott volt köztetek milz én egy darab oka nem volt rá még olyan esetben sem ha te kérted meg rá. Az összeboronálás nem úgy működik, hogy aki össze akar titeket hozni köztetek tartja a gyertyát.

Úgyhogy jobban tennéd ha többé nem barátkoznál vele, sőt én lennék olyan kedves, hogy szólnék a "barátnőm" pasijának mekkora rafinált döggel van együtt...

tegnapelőtt 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd, van még másik pasi is.
tegnapelőtt 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
(*milz - miközben: ne kérdezd hogyan jött össze az a szó.😅)
tegnapelőtt 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!