Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből làtszik hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből làtszik hogy a férfi komoly kapcsolatot akar? Ha komolyat akar mikor hozza fel a szex témàt?

Figyelt kérdés
jan. 2. 12:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem ezt a mikor szexelni vele dolgot...Természetesen egy kapcsolatnak nem a szex az egyetlen mozgató rugója, de ha már az elején te nem akarod akkor később mi lesz? Ahogy előttem is írtak beszélgessetek, ha szimpatikus és szívesen szexelnél vele akkor miért ne adnál egy esélyt magadnak hátha több is lesz belőle. Ha meg nem akarsz lefeküdni vele akkor mit akarsz tőle hosszútávon?

Mi van akkor ha csak szexet akar , de tetszik neked és te is úgy érzed hogy szívesen lefeküdnél vele... Dugtok egy jót és tovább lépsz. Az meg hogy hosszú távon akartok e egymástól többet sok sok beszélgetés után fog kiderülni. Viszont ha 1-2 hétig nem érzed azt hogy szexelni akarsz vele akkor hosszú távon sem fog működni szerintem.

jan. 9. 09:42
 22/22 anonim ***** válasza:
36%

1

Szerintem, ha úriember nem hozza fel a szexet. Már annyira olyan világban élünk, hogy már van egyáltalán tabu téma vagy szégyenérzet az emberben ? Nem csak ezen a téren pl ha valaki valamit nagyon csúnyán csinált és szégyelli e magát. ( Nem, nem negatív a szégyenlősség) Ha az lenne, akkor mindenki pucéran járna az utcákon.

Szerintem, az egy nagyon intim dolog, ismerkedés, v barátkozás és ha az az ember igenis hozzánk való és el tudnánk képzelni vele akkor majd eljöhet annak is az ideje. De ez tudom a mai világnak nagyon ódivatú, mert hát minden felfordult és a rossz már természetessé vált. Aztán csodálkozunk hogy mégis miért hagytak el csaptak be bántottak meg. Bocsánat! De ez az igazság.

jan. 25. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!